keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Yhteenveto 2014 ja tavoitteet 2015

Tacon kanssa Sm-nollat ei saatu kerätty, taidettiin saada 5 nollaa, ei tuplaa. Taidot kyllä riittää ihan mennen tullen meillä, mutta jotain siinä on etten onnistu kisoissa. Yksi agi-sert saatiin syksyllä.
RaaRaa on kulkenut paljon mukana ja käyttäytyminen on parantunut, mutta vieläkin herkästi rähjää koirille, on hyvin terävä.

Tacon tavoitteet 2015:
Yritetään saada kaksi agisertiä lisää ja hyppysertejäkin yritetään. Sm:hin ei lähdetä vaikka saataisinkin nollat. Agissa olisi tärkeätä saada luotto paremmaksi meidän välillä. Ei kisata niin paljon nyt keväällä. Muissa lajeissa ei mitään tavoitteita, pihatokoillaan ja temppuja tehdään mitä jaksetaan.

RaaRaan tavoitteet 2015:
Agissa kisoihin toukokuussa ja nouseminen kolmosiin syksyllä/talvella. Ainakin kesällä käydään paimentamassa. Yleinen käyttäytyminen vahvistetaan. Kotitokoilua ja temppuilua.

Molemmille koirille ja itselle kunnonkohotus. Molemmille koirille pitää hankkia kunnon vetovaljaat niin voidaan canicrossata. Metsälenkkeilyä mahdollisimman paljon, ja itse punttisalilla käyntiä pari kertaa viikossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti