torstai 12. maaliskuuta 2015

Kisoja ja treenejä

Onpa ollut pitkä tauko kirjoituksissa. Parit kisat on ollut. Molemmista 1 nolla. Siuntion kisoista muut radat hyllyjä, hyppärissä ihan selkeästi kohta mitä en osanut ohjata (treenattu myöhemmin ja osattiin). Lohjalla 0 oli hidas yhden kalastelukohdan takia ja hitaan puomin takia, mutta sijoituttiin 3 kuitenkin. Kahdessa muussa radassa rimoja tuli alas. Jälkiviisaana totesin, että olisi pitänyt huomauttaa rimoista ja/tai häipyä radalta kun herra hulda huoleton räiski menemään.
Treenattukin ollaan suhteellisen paljon, RaaRaalla paljon tekemistä hyppyjen kanssa yhä. Pitää tehdä hyppytekniikkaa pihalla, pitäisi saada parit esteet lisää vielä rakenettu.
Käytiin myös juoksemassa molempien kanssa, yllättävän helppoa oli, mutta multa kipeytyi kantapää. Eli jouduin jopa perumaan oman valmennuksen kun jalka niin kipeä. Saan perjantaina hoitoa, toivottavasti auttaa. Haluaisin treenata ja haluaisin päästä juoksemaan poikien kanssa. Varsinkin nyt kun sain RaaRaan valjaat ja juoksuvyön itselleni.
RaaRaa on myös tehnyt hieman tokoa, se alkaa oppimaan seuraamista, hieman enemmän kun kaksi askelta. Pitäisi treenata enemmänkin tokoa, se tykkää ihan selvästi.
Sunnuntaina olisi Virkkalassa epikset, katsotaan miltä jalka tuntuu.Olisi kiva mennä molempien kanssa. Ensi viikon perjantaina mennään RaaRaan kanssa Jennan koulutukseen ja Taco pääsee fyssarille. Tacolla on ollut hieman turhan pitkä tauko fyssarikäyneissä ja se on ehkä hieman jäykkä takaliikkeissään. Toisaalta tänään katselin, että liike oli aika hyvä. Voi olla, että Taco oli vaan hieman jäykkä juoksu/vetolenkin jälkeen.
Kunhan mun oma jalka kuntoutuu aletaan juoksemaan poikien kanssa, jotta saadaan nostettu kuntoa meille kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti