torstai 26. helmikuuta 2015

Alkuviikon treenit

Pidin maanantaina lomapäivän ja treenattiin poikien kanssa. Ekaksi kävin RaaRaan kanssa hallilla tekemässä hyppyteknikkana 4 eri etäisyyttä. Taaempi hyppy oli 50 cm ja etummainen 25 cm. Teki hyvin. Sitten vielä keppejä. Kepeillä pikkasen epävarmuutta, mutta ihan ok.
Seuraavaksi vaihdettiin Niinun hallille ja Taco pääsi tekemään. Taco teki hienosti, ja tuli itsellekin pieni ahaa väläys taas, lähinnä omasta liikkumisesta ns ahtaissa paikoissa. Ei tarvitse saattaa esteille, mutta pitää koko ajan liikkua hieman, ettei koiran tarvitse kysyä minne seuraavaksi. Oikein hyvä fiilis jäi.
Illalla vielä RaaRaan omat treenit. Ja voi vitsi kun RaaRaa olikin taitava. Estekorkeus hypyillä oli 50-55 (eka/vika rima). Radalla oli hyppyjä, rengas, pussia ja pussin jälkeen muuria. Ekalla kerralla RaaRaa pikkasen varoen meni muuria ja renkaalla päästin sen mun eteen, joka hieman häiritsi RaaRaata kun muuten ohjasin aika paljon edestä. Pari kertaa tuli rima alas, mutta muuten hyvin. Sivulla tehtiin vielä keinua, pikkasen vielä hakee paikkaa, mutta paranee koko ajan. Tehtiin myös keinua hypyn kautta. Sitten vielä kepit. Teki hyvin. Pari kertaa mentiin keinulta suoraan kepeille ja sitten kepeiltä hypylle. Hyvät treenit oli, tuli  taas fiilis, että koira saattaa olla kisavalmis heti kun kisaikä täyttyy toukokuussa.
Keskiviikkona Tacon agilityvalmennus. Paljon hyvää, mutta Taco oli taas  huolimaton yhdessä takaakierrossa ja hyppäsi suoraan päin siivekettä ja siiveke ja koira meni aika inhottavan näköisesti. Tacolla oli jalka puolien välissä, onneksi ei jäänyt jumiin. Onneksi Taco ei loukkaantunut. Taco on mun mielestäni viime aikoina ollut hieman huolimaton vinojen hyppyjen kanssa, ei suorista itseään yhtä tarkasti kun aikaisemmin. Sen sijan Taco on paremmin keskittynyt renkaan ja muurin hyppyyn radoilla. Noh kaikenkaikkiiaan ihan hyvät treenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti