lauantai 7. helmikuuta 2015

Launtaita

Koirat aamusta autoon ja hallille.
Taco teki:
- Hyppytekniikkana: perussarja,joka toinen 25 cm joka toinen 40 cm, viisi estettä, u-putkeen ja siitä 5 esteen venyyvä 35 cm. Teki hienosti.
- Pimeän putkikulman hakuja, kaikki onnistuivat, tällä kertaa osasin minäkin ohjata ne oikein.
- Pari eri keppikulmaa,menivät hienosti.
- Pituutta päin seinää, hyvin meni

RaaRaa teki:
- Sama hyppytekniikka kun Taco, venyyvä oli 30 cm korkea. Putki oli hieman liiankin kova häiriö, otti 2 vikaa hyppyä yhtenä jonkun kerran. Hieman kärsi itseluottamus. Siirsin palkan vika hypyn taakse, putken eteen niin itseluottamus nousi taas ja sitten koko sarja, niin onnistui. Pitää ruveta ottaa enemmän häiriötä mukaan hyppytekniikkaharkkoihin, mutta niin, että palkka sijoitetaan häiriön eteen.
- Hieman estehakuisuutta, kävelemällä kohti estettä ja palkkasana ja palkka lentäen eteenpäin. Pari kertaa lähti flänkkäämään, mistä kielsin ja kustuin mukaani ja jos suoritti esteen palkka. Tein myös rengasta pari kertaa näin ja onnistui hyvin. Näitä pitää muistaa tehdä jatkossa.
- Niinun radan alkua. Tänään onnistui paljon paremmin kun Niinulla. RaaRaa lukee todella hyvin rytmityksiä, mutta lähtee herkästi kaarattaa.Tänään tuli ekaa kertaa vastaan, se että RaaRaa päätti, ettei käänny pois esteeltä, vaan meni vaan hypylle, kun yritin kääntää putkelle. Sinäänsä ihan positiivinen ongelma ja, kun huomautin pikkasen tiukemmin, että pitää kunnella niin skarppasi ja teki oikein.
- Kepit ohjureilla, kerran remmissä ja sitten irti, teki hienosti. Ei saa painostaa niin tekee hienosti. Pitää heti ruveta ottaa ohjureita pois keskeltä.
- Matalaa keinua remmissä. Yrittää tarjota pikkasen 2 on 2 offia, huomasin, että oli hieman ihmeissään, kun ohjasin ylös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti