sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Reippailua hallilla

Tänään taas hallille aksaamaan.
Taco teki:
- Hyppytekniikkana neljä etäisyyttä, toinen hyppy 45 cm. Nämä on helppoja Tacolle.
- Hyppytekniikkana kaarevaa laukanvaihdolla. Nämä on joskus ollut Tacolle haasteellisia, ei enää.
- Muutaman kerran puomia, hieno.

RaaRaa teki:
- Hyppytekniikkana neljä etäisyyttä, toinen hyppy 45 cm. Välillä hieman hakusessa ponnistuspaikka pidemmissä väleissä. Mä voisin jatkossa tehdä 12, 15, 18 ja 21 jalan etäisyyksillä. Tekee välillä puolikkaan laukka-askeleen ja kun kokee vaikeaksi tekee herkästi etupainoisena. Nämä on hyvät harjoitteet tehdä.
- Hyppytekniikkana kaarevaa laukanvaihdolla. Helppo RaaRaalle.
- Kepit, ei osaa laisinkaan sisäänmenoa. Rupesi sähläämään viimeisiä välejä. 2 ohjuria paikalle ja parin lisä sähläyksen jälkeen, koira remmin auttamaan sitä tekemään oikein. Tämän jälkeen remmi pois ja suorittamaan kepit, teki hienosti. Välillä huilaamaan ja uudestaan kepeille vapaana, teki hyvin. RaaRaa kestää huonosti "epäonnistumisia" ja menettää varsinkin hieman väsyneenä itseluottamuksen. Mun pitää muistaa silloin auttaa sitä. Nyt tein myös vielä niin, että klikkasin vikassa välissä, selkeästi auttoi.
- Keinua, tarjoaa välillä yhä 2on2of, klikerillä vahvistetaan oikeata paikkaa.
- Puomia, ekaksi hienosti, mutta sitten tarjosi 4 on, mutta korjasi kun vaan odotin sitä.
RaaRaasta huomaa, että se on treenanut aika paljon viime aikoina, se oli hieman väsynyt, noh eipä syö meidän kengännaruja. Pitää vähän huomenna katsoa ettei treenaa liikaa. Ja totesinpa taas, että se on hieman turhan tuhdissa kunnossa. Silti se syö alle puolet siitä mitä Taco syö. Toisaalta Tacolla hormoonit hyrrää, niin se pitää sen hoikassa kunnossa, kun taas RaaRaa ei reagoi niin voimakkaasti juoksu-narttuihin. Kyllä sekin maiskutelle ja haistelee, mutta paljon vähemmän kun Taco.

Mä olen vähän katsellut kisa-kalenteria myös RaaRaalle, mutta on hyvin mahdollista, että kisataan aikaisintaan syksynä, se on niin kesken hyvinkin monessa asiassa (kontaktit, kepit ja hyppyjen hakeminen ja estehakuisuus saisi olla parempi). Ehkä käydään vaan epiksissä keväällä ja kesällä ja sitten syksyllä virallisiin, noh katsotaan. Virallisiin agikisoihin RaaRaa pääsisi suunnilleen vappuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti