torstai 19. helmikuuta 2015

Aksailua jälleen

Keskiviikkovalmennuksessa Taco teki hyvin. Hieman jouduttiin keskustelemaan keskittymisestä. Laitettiin ekalle hypylle pari estetolppaa hieman viistosti ennen hyppyä, auttoi aika hyvin. Hyvin huomasi treeneistä, että kun itse aloin väsymään Tacokin meni hiema huolimattomaksi hyppyjen kanssa. Taco teki hyvin putkijarrua ja kääntyi hienosti. Tuli myös hyvin mukaan vetoihin. Oli oikein hyvät treenit.
Tänään mentiin taas hallille.
Taco teki eilisen radan. Ekalla kierroksella jäin itse hieman koiran eteen ja rima alas, sitten Taco oli herra huoleton, eikä keskittynyt hyppyyn ja tiputti riman kun oli mukamas kiire keinulle. Kaikki seis ja rata alusta 0 läpi. Sain radan kuvattu ja pari käännöstä hieman venyi ja mun japanilainen ei ollut ihan hyvä.
RaaRaa aloitti tekemällä hyppytekniikkana etäisyyttä. Neljä hyppyä 30 cm, yksi bumppi ja hyppy 50 cm. Viimeistä hyppyväliä aloitin 12 askelta ja venytin noin 16 askeleesen ja sitten takaisin. Bumppi pidin suunnilleen puolessavälissä viimeistä hyppyä. Videosta huomasin että RaaRaa ei tehnyt alkuhyppyjä keskeltä keskelle vaan ponnut lähti juurelta juurelta, mutta vika hyppy oli aika hyä, eikä juuri tehnyt etupainoisia hyppyjä.
Seuraavaksi RaaRaa teki keppejä, en laittanut ohjureita. Ekalla kerralla RaaRaa meni sisään oikein, mutta seuraavaksi kolmosväliin. Annoin yrittää pari kertaa uudestaan, mutta se vaan meni sähläykseksi. Pistin remmiin, pientä sähläämistä ekaksi yhden kerran sitten oikein. Taas irti vielä sähläsi, uudestaan remmiin, kaksi kertaa oikein. Irti ja nyt teki oikein.
Sitten vielä tehtiin eilistä rataa, mutta hyvin monessa osassa. Ykköshyppy tuli alas ekalla yrittämällä, laitoin remmin riman päälle auttoi hyvin. Pientä napsimista oli taas jos en ohjanut ajoissa, varsinkin päällejuoksu takaakierrossa. Hyvin työskenteli pikkupoika tänään. Vaikea ohjata RaaRaa on vielä, kun se ei tee niin itsenäisesti, mutta on ihan pirun nopea. Tänään RaaRaa teki kaikki kontaktit hienosti radalla. Hypyt oli suurin osa 50 cm. Hypyt sujui hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti