lauantai 14. helmikuuta 2015

Aksa on kivaa

Keskiviikkona oli kuten tavallista Tacon agilityvalmennus. Taco oli taitava. Mulla oli hieman hakusessa valssi, tein vaanvastakäännöstä ja se nyt ei ollut se paras vaihtoehto.
Perjantaina kävin hallilla. Taco teki vedätyksiä okserilla ja maxihypyillä, ei ongelmia rimojen kanssa. Pikkasen kuuliaisuutta putken jälkeen. Ja muutama käännös, joka tuppasi venymään. Pari kertaa hyppytekniikkaa 4 eri etäisyydellä. Lopussa teki vielä hyppytekniikkana taipumista. Hyvin teki.
RaaRaa teki estehakemista, parempaa. 4 etäisyyttä. Tein aika monta kertaa vaihdellen, hypyt vaan 35 cm. Hieman hakemista välillä, ottaako laukka-askel vai ei. 12 askeleen mittaa RaaRaa mietti jonkinverran. Näitä voisi tehdä vähän enemmän hieman korkeammalla takahypyllä. Nosti ihan selkeästi itseluottamusta. Hyppytekniikkana taipumista, oikein hyvin, itse asiassa paremmin kun Taco, vaikka Tacokin teki tämän hyvin. Molemmille voisi tehdä s-taipumista (laukanvaihtoa). Keinua pari kertaa, hieman tahtoo tarjota 2 on2 of, pitäisi muistaa ottaa klikeri mukaan ja klikata kontaktipaikat. Kepit,vähensin ohjureita 4 loppujen lopuksi.Hieman hidas, meni epävarmaksi 2,1 välissä, teki kuitenkin oikein.
Tänään taas hallille. Rakennettiin 1 luokan rata. Taco teki vauhdikkaasti, mutta meni hieman huolimattomaksi rimojen kanssa. Hieman ilmasin tyytymättömyyttäni niin skarppasi ja johan teki hienosti. RaaRaa teki pätkissä. Se hieman irtosi, mutta se irtosi suoraan. Pari kertaa tuli rimoja alas. Mun pitäisi oppimaan ohjaamaan hiljemmin ja rauhallisemmin sitä. Yksi lentokeinu, sitten pikkasen rupesi pikkasen pelottamaan, mutta tuli heti, kun menin lähemmäs. Haki taas 2on2of, mutta sain palkattu 4 on. Teki myös hienosti rengasta ja muuria. A:lta meinasi tulla pää edellä alas, eli hieman lentäen harjan yli. Meinasi taas saada sydärin. Sen jälkeen skarppasi ja otti hieman rauhallisemmin. Kepit otettiin sivulla. Taas tuli noottia tujottamisesta, siis ohjaaja sai noottia, että tujotan koiraa ja siksi se tulee pikkasen epävarmaksi lopussa. Nyt pienempi katse koiraan ja sen lisäksi pientä vedätystä, auttoi. Oppivainen pikkumies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti