sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Loppuviikon tekemiset

Keskiviikkona oli Tacon vuoro taas aksata. Oli kiva vauhdikas rata, ja kunto loppui taas hieman kesken. On se kumma, miten paljon vaati 27 esteen rata. Taco kääntyi hyvin, kun käänsin sitä, jos en kääntänyt niin levisi. Tässä radassa oli kepit haasteena meille. Koira tuli putkelta ulos joka päätyi noin puolissa välissä keppejä. Itse olin keppejen toisella puolella vastaanottamassa, mutta en kuitenkaan ehtinyt kunnolla merkkamaan aloitusta, niin olisi pitänyt antaa koiran tehdä. Muita ongelmia ei juuri ollut.
Perjantaina käytiin hallilla molempien poikien kanssa taas.
Taco teki pussista ja putkista erityyppisiä keppihakuja, hienosti teki. Muutamat vedätykset muurille ja hypyille hyvin. Hyppytekniikkaa perussarjaa 7 esteellä, joka toinen hyppy 40 cm, jokatoinen 25 cm, helppoa.
RaaRaa teki saman tekniikan kun Taco. Hieman säätämistä vikalla välillä, koetti hypätä molemmat vikat esteet yhdellä loikalla, mutta ihan hyvin teki. Hyppy, muuri, hyppy ja putki noin 5 metrin välein,esteet 45 cm korkeana. Sitten vielä kepit ohjurein. Hieman nousi itseluottamus liikaa RaaRaalle ja lähti taitoihin nähden liialla vauhdilla kun päästin sen ilman remmmiä, kerran remmillä ja sitten taas irti, teki oikein.
Launtaina kävin epistelemässä molempien kanssa. RaaRaa starttasi kaksi kertaa supermölleissä, unohdin taas hieman, ettei RaaRaa vielä osaa ja se lähtee hyvin herkästi kaarattamaan, mutta paikkapaikoin meni todella hienosti.
Taco starttasi ulkopuolisena mölleissä kaksi kertaa ja sitten vielä kisaavissa kaksi kertaa. Pohja ei ihan mikään maailman paras ole Tacolle Virkkalan hallissa (RaaRaa liikkui paljon helpomman oloisesti), mutta hyvää töitä se teki.
Tacon kisaavat luokat:

Tänään Essi treenasi junnukerhossa rataa, ihan ok:st meni.
RaaRaa teki tänään hyppytekniikkana venyyvää, ihan ok, mutta tekniikkaa on vielä vahvistettava todella paljon (mieluiten 1-3 kertaan viikossa). Sitten tehtiin puomia pari kertaa, hieno. Keinua niin, että Essi oli palkkamassa keinun päädyssä, nyt pitää ottaa mukaan keinun liike. Tehtiin rengasta jatkaen putkeen ja myös niin, että tuli putkesta renkaaseen. pari kertaa jouduin muistuttamaan mistä hypätään rengasta, meni renkaan ohi, kun pikkasen jännitti ekaksi, sen jälkeen meni hienosti. Pari niisto ja pari pakkovalssia vielä ja voi vitsi kun hieno pakkovalssi RaaRaa teki toisella kerralla. Tähän oli hyvä lopettaa.
Kotona tehtiin vielä lumitöitä ja juoksutin koiria hangessa. Pientä seuraamista harjoiteltiin RaaRaan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti