sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Käytöskukkaset aksaamassa

Argh, tänään noi puupäät taas käyttäytyivät hallilla kun mitkäkin idiotit. RaaRaa rähjäsi, ettei hänen halliin ja lähistölle saa tulla ja Taco joka nyt yleensä suunnilleen käyttäytyy ja tottelee oli sitä mieltä, että nuori uros on hänen narttu. Taco oli ihan kuuro käskyille.
Hallissakin jouduin ihan tosissaan käskemään Tacon käyttäytymään vaikka toisella puolella aitaa on koira. Kyllä Taco teki hyvin silloin kun teki aksaa mutta muuten oltiin hieman eri mieltä miten käyttäydytään, noh loppujen lopuksi sain mun tahtoni läpi, hah.

Taco teki:
- Hyppytekniikkana alastuloa etäisyydenarvioinnilla mukana. Korkeus 45 cm. Teki pari kolme kertaa huolimattomasti, sitten skarppasi, niin teki hyvin. Hyppykaari hyvä, eikä juuri tömähdellyt.
- Kontakteilta eri vapautuksia. Hyvin.
- Kuuntelua: kepit, puomi ja putki vierekkäin ja piti kunnella minne mennä, ekaksi tarjosi vaan keppejä, sitten ymmärsi mistä kyse niin meni hyvin.
- Eri keppikulmia; hyvin.

RaaRaa teki:
- Hyppytekniikkana alastuloa etäisyydenarvioinnilla mukana. Korkeus 35 cm. Joku ihme itseluottamuspula sillä oli. Pysähtyi melkein okserin jälkeisillä väleillä pari kertaa. Tein sitten hieman rohkaisten niin johan sujui. Hyvijä hyppyjä ja hiljaisia alastuloja.
- Hakeutumista esteille kun kävelin. Ei hakeutunut ihan niin kun haluisin, pyrki muutaman kerran paimentamaan ja kun estin, tuli mun viereen kyselemään, mitä tehdä. Tein näitä pari eri kertaa, toisella kerralla meni huomattavasti paremmin. Myös hakeutumista renkaalle, oli epävarma ekaksi ja meni ali. Kielsin alittamista ja annoin hieman tukea, niin teki hyvin. Sitten siirryin kauemmas, niin ettei saanut tukea, teki ihan hyvin.
- Keppejä ohjureilla. Annoin keppi-käskyjä koko matkan, jostain syystä meni hieman epävarmaksi, pitääkö vikaa väliä tehdä, teki joka kerta, mutta hitaasti. Kaksi ohjuria poistin, ei ollut mitään väliä.
- Matalaa keinua, pyrki vieläkin 2on2offiin, ohjasin ylös. Liike ei haittaa. Puomi oli hieman hidas, kun otin suoraan keinulta. Otin puomin uudestaan niin meni hyvin ja teki hyvin 2on2off. Pari kertaa A:ta hyvin.
- Perusserpentiini päällejuoksulla, hyvin luki.
- Muutama kerta takaaleikkaus, ei muistanut ekaksi, mutta pari kerran jälkeen muistu mieleen.
- Kaksi hyppyä suora putken jälkeen 45 cm, putki, 4m hyppy, 5 metriä hyppy. Teki hyvin.

En tiedä mikä itseluottamuspuute RaaRaalle tuli, mun pitää ainakin olla nyt varovainen etten ole kiukkunen kun treenaan RaaRaata. Onneksi vaikutti saavansa takaisin itseluottamusta kun vaan tein sen kanssa ja palkkasin kunnolla. Teinikoira on hyvin epätasainen tällä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti