tiistai 10. helmikuuta 2015

RaaRaan maanantaitreeni

Alkuverkassa RaaRaa taas yritti rähjätä, lopetti kyllä, mutta ei ihan suosiolla. Uskoi vasta kun nappasin kiinni niskavilloista.
Treeneissä tehtiin takaaleikkausta, hieman joutui tekemään töitä, että muisti.Oikealle oli helpompaa, hakeutui paremmin hypylle takaaleikkauksen jälkeen. Vasemalle lähti herkemmin kaarattamaan ja sitä kautta ohitti myös hyppyä herkästi. Pidin hypyt 50 cm. Ekalla kerralla hyppäsi ihan keskelle rimaa, putken jälkeisellä hypyllä, toruin. Rupesi keskittymään, mutta herkästi sillä tippuu, pitää ottaa häiriöt mukaan hyppytekniikkaharkkoihin. Mielestäni lähti paremmin nyt keskittymään hyppyyn kun hieman nostin rimaa. Taidan ruveta pitämään hyppyjä korkeammalla.
Tehtiin keinua. Ekalla kerralla kauniisti lentäen. Ei muuta kun uusiksi, pyrki 2on2offiin. Palkattiin vasta kun oli ylhäällä. Otettiin naksu mukaan ja naksautettiin oikeasta asennosta, hyvin huomasi, että kova raksuttaminen kävi koiran päässä. Seuraavalla kerralla laitetaan täysikokoinen keinu. Kerran tehtiin myös puomi,kun RaaRaa karkasi sinne. Teki hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti