perjantai 11. joulukuuta 2015

Ke+pe treenit

Tacon valmennukset oli taas keskiviikkona. Taco teki taas hyvin. Itse ihan selkeästi mokasin 0 yhdessä kohdassa. Ennen mokaa meni hyvin ja samoin mokan jälkeen. Taco on aika herkällä, mmssa menee tosi herkästi takaakiertoihin, myös silloin kun ei pitäisi.
Tänään oli molemmille koirille Jennan treenit. Ekaksi RaaRaa. Hypyt 40-45 cm. Radassa oli pitkillä väleillä olevia hyppyjä ja tänään RaaRaa teki ne hyvin, ei mitään kilsahyppyjä, ei edes putkenjälkeisellä hypyllä. Ykköshypyn toi alas kerran kun ei keskittynyt hyppyyn vaan mitä mä teen. Laitoin remmin roikkumaan hypyn päälle niin keskittyi hyppyyn ja sen lisäksi katsoin koiraa vaan  sivusilmällä niin toimi.Herkällä oli, esim niistossa sai olla tarkkana, etten lähtennyt liian aikaisin liikkeelle. Teki yhden lentokeinun, luuli keinua ekaksi vissiin puomiksi, muut kerrat hyvin. Aika taitava koira oli.
Taco teki myös tosi hyvin. Tänään otin Tacon irti halliin kun edellinen koira teki, käskin sen pöydälle. Pikkasen se metelöi ajoittain, mutta ei pahasti ja kerran meinasi lähteä. Pitää ruveta pitää se irti vaikka muut tekee,  sen on silloin pakko hillitä omaa virettä.
Tacon kanssa on kyllä tosi nautintoa mennä, kun se on niin taitava. Mun pitää itse vaan muistaa ohjata eikä olettaa, niin se kyllä tekee. Se kääntyy hyvin kunhan käännän sitä, mutta mun ei kuitenkaan tarvi tehdä mitään ylimääräisiä temppuja, että kääntyy. Taco on kuitenkin isohko uros, mutta silti se osaa kääntyä ja käyttää kroppansa tosi hyvin. Sen lisäksi sillä on ihan hyvä vahva eteenpäin vievä laukka. Kontaktit ja kepitkin hyvät. Pikkasen loppui kunto kesken meiltä molemmilta, eli enemmän liikuntaa molemmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti