tiistai 27. maaliskuuta 2018

Eo-karsinnat ja halli-sm:t Ojangolla

Viime viikonloppuna oli eo-karsinnat ja halli-sm:t. Tehtiin Tacon kanssa 3 0 ja yksi hylly. Hylly oli ihan täysin mun hylly. Jarrutin Tacoa ihan liikaa ja sen lisäksi vedin sen vielä sivusuunnassa, joten se kääntyi pois hypyltä ja väärälle hypylle. Muuten oli hyvät radat. Taco kävi kuumana, mutta oli kuitenkin tosi kuuliainen. Meillä on alkanut löytymään aika hyvät vireet radoille. Hieman niin ja näin oli kontaktien suoritustavat, varsinkin viimeisellä radalla.
Eilen kävin hallilla tekemässä molempien koirien kanssa pari hyppytekniikka-tehtävää. Tekivät alastuloa ja korkeuden arvio samalla ja sitten vielä eri korkusina kaksi okseria 9 jalan väleillä. Alastulon tekivät molemmat hyvin. Kahden okserin kanssa Vito hyppäsi huonosti ekalla kerralla ekan okserin huonosti, mutta sen jälkeen teki hyvin. Sen lisäksi harjoittelin Tacon kanssa pari kertaa in-in käskyä ja pari kertaa puomia. Vito sai tehdä vielä hieman keppien sisäänmenoja ja häiriökestävyyttä, takaakierto vahvistusta, in-in käskyä ja puomia.
Kunhan lumi sulaa, niin alan tekemään hyppytekniikkaa pihalla, niin saadaan hieman paremmaksi taas painonsiirrot ja siten hypyt nopeammiksi. Ja sen lisäksi vahvistetaan molemmille takaakierto-käskyä ja myös opetetaan in-in-käskyä vahvaksi ja samoin suuntakäskyt voisi opettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti