sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Hyppyteknikkaa tekemässä

Käviin tänään tekemässä Tacon ja Viton kanssa pikkasen hyppyteknikkaa hallilla. Tein molemmille vinon set-pointin ja powergridin. Hyvin tekivät molemmat. Huomasin, että aika herkästi tulevat molemmat hieman turhan kovaa alas, eli pitäisi päästä tekemään lisää hyppyteknikkaa ja ainakin alastuloa. Sulaisipa lumi jo pois, niin pääsisi tekemään pihalla.
Näiden lisäksi tehtiin hieman eri keppitreenejä, eri kontaktiharkkoja, Sen lisäksi varsinkin Tacon kanssa trenasin rimojen pysymistä. Viton kanssa pitää vielä tehdä paljon keppitreeniä, että oppii malttamaan hakemaan oikein sisään. Taco oli hieman hidas kontakteilla ja yhden riman se tiputti. Ja vaikeata sillä on ohittaa kepit, kun se vaan tykkää ihan hirveästi kepeistä. Viton puomi on pikkasen hidas, sen kanssa olisi varmaan hyvä tehdä vähän takapää-treeniä, voisi auttaa myös puomi-suorituksiin.
Torstaina Taco ja Vito kävivät osteopaatilla, ei mitään suurempaa häikkää. Vitolla oli hieman haasteita rauhoittua makamaan ja se on yhä hieman tarkkana sen takapäästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti