sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Pakkasta, saikkua ja kisoja

Pakkaset ovat paukkuneet ja siten on hieman treenejä jouduttu perumaan. Vielä helmokuun puolessa välissä treenattiin, mutta sitten iski pakkasjakso. Taco alkoi ontumaan helmikuun valmennuksessa, vedettiin eka veto ja kun palkkasin, niin sivusilmällä huomasin, että varoi ja kevensi vasenta etustaan. Itsehän se oli sitä mieltä, ettei tunnu missään ja olisi jatkannut. Pikaisella tarkistuksella ei löytynyt mitään pahempaa, eikä se kotona enään varonut jalkaansa. Varasin sille samalle viikolle ostepatiakäsitellyn ja pistin saikulle.
Osteopaatti löysi Tacolta aristavan kohdan vasemmassa lavassa ja oli sillä muutakin kireyttä vähän siellä täällä. Tarkoitus oli mennä tällä viikolla uudestaan, mutta se valitettavasti peruuntui ja uusi sopiva aika löytyi vasta sit seuraavalla viikolla, mutta luulen, että se on aika ok nyt, mutta luulen myös, että oli ihan hyvä, että treenit peuuntui pakkasten takia.
Eilen Taco pääsi kisaamaan, tuloksilla 0, 5 (rima, kun huusin hypyllä), 0. Olipa kivaa olla kisaamassa Tacon kanssa, se on niin mun luottopakki, tekee just sen mitä käsken ja mihin ohjaan. Kunhan itse vaan olen tarkkana koko ajan, niin tulee hyviä ratoja. Toki se on ajoittain hieman huoleton hypyissä ja huomasinkin videoista, että sen hyppytekniikka on hieman huonontunut. Kunhan nyt kelit hieman lämpenisi, niin voisi tehdä koirien kanssa hieman hyppytekniikka, ei ainakaan ole pahitteeksi.
Viton A on siirretty 2on2ofiin. Siirto tapahtui hyvin helposti, ihan muutamassa treenissä, ei se toki vielä mikään satavarma ole, mutta aika hyvä jo. Yhdet ylimääräiset treenit ostin sille Niinulasta, oli oikein kivat treenit. On vielä paljon työstettävää, mutta ikäänsä nähden on ihan hyvällä mallilla.
Vitokin on päässyt kisaamaan. Viime viikonloppuna käytiin Liedossa Attin kisoissa. Kerminen oli tehnyt oikein kivat radat. Tulokset hyl, hyl ja 0. Ekalla radalla Vito ei osannyt keppien sisäänmenoa, joten jumpattiin niitä hyllyn arvoisesti, tokalla radalla tuli aikamoinen lentokeinu, jonka otin uusiksi, ja sitten 0 radallakin hieman taiteiltiin keinulla, mutta ei niin, paljon, että olisi saatu virhettä. Tänään Vito pääsi kisaamaan Masalaan, sieltä tuloksilla 5, hyvä hyl ja hyvä 0. Eka rata oli agirata, ja kolanneksi viimeisin hyppy, niin rima tippui, kun Vito oli jo melkein puomilla, mielestäni Vito ei edes koskennut rimaan ja kun tulin maaliin en tiennyt virheestä, mutta kuulin kun kuuluttaja sanoi virheistä ja ai että mua harmitti. Tokalla radalla Vito meni kepit väärin sisään, mutta en korjannut sitä, se ei vaan ollut sen arvoista tällä kertaa ja rata oli muuten tosi hyvä. Vika rata oli oikein hieno 0, sijoitus 1, oltiin koko rata samalla radalla, tykkäsin kovasti. Aletaan vähitellen löytää yhteinen sävel Vitonki kanssa kisaradoilla. Kyllä mä luotan nyt siihen, että agi 0 kohta tulee, niin, että saadaan nousta 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti