tiistai 24. heinäkuuta 2018

Hyppytekniikkaa, mattoa ja pientä rataharkkaa

Kävin eilen aamulla Tacon ja Viton kanssa aamulla hallilla. Nyt kun on ollut kunnon helteitä, niin jos haluaa treenata on pakko tehdä se mahdollisimman aikaisin aamulla.
Tacon kanssa:
- Mattoa taas kahden putken välistä, tämä meni hyvin. Seuraavaksi mattoa hypyn kautta ja siitä suunnilleen u:na takaisin matolle, ei mennyt ihan niin hyvin, Taco tarjosi kaikkea muita esteitä jotka oli siinä lähellä. Mutta sitten kun taas kuunteli teki hyvin. Siirsin maton puomin viereen, tämän Taco teki hyvin, 100 % osumat. Sitten nostin vielä maton puomille ja Taco sivusta osumaan matto, teki hyvin. Ajattelin nyt vahvistaa mattoa sekä kotona tolpan kierron kautta ja sekä hyppyjä ennen ja jälkeen maton, niin, että matto on todella varma. Katsotaan, jos ikinä yritän vielä saada Tacolle juoksukontakteja, se kuitenkin täyttää joulukuussa 8 ja on koko ikänsä tehnyt vahvoja 2 on 2 of kontakteja.
- Hyppytekniikkaa nousevalla okserilla korkeuden arvio, 55-70 cm. Nyt innostin koko ajan. Ekaksi hannasi 70 cm, mutta teki kuitenkin ja Taco oli todella tyytyväinen itseensä kun uskalsi. Sen lisäksi vielä powerpoint 12 jalan etäisyydellä 40 cm korkeudella. Laitoin putken kautta ottamaan vauhtia. Hieman laiska Taco kyllä on, mutta kun innostin ja juoksin mukana niin teki hyvin. Pitäisi kyllä muistaa tehdä hyppytekniikkaa hieman useimmin, että Taco muistaisi käyttää hieman paremmin lihaksiaan.
- Lopuksi vielä vähän rataa. On se helppoa tehdä rataa Tacon kanssa.

Viton kanssa:
- Samat mattohommat kun Tacon kanssa, sillä erolla, että Vito teki kaikki hyvin. Saattaa olla, että kokeilen vielä jossain vaiheessa tehdä Vitolle juoksukontaktit. Missä vaiheessa onkin sitten toinen kysymys, kun pitäisi pitää kisataukoa ainakin jonkin verran ja varmaan myös hetken olla tekemättä kontaktiesteitä radalla. Mutta katsotaan miten edetään.
- Tekniikkana myös samat kun Tacon kanssa, paitsi, korkeuden arvio 50-65. Vitoa ei myöskään tarvitse innostaa vaan käyttää itseään paremmin.
- Lopuksi vielä rataa myös Viton kanssa ja pari eri hankalampaa keppilähetystä. Kyllä Vitokin alkaa olemaan aika hyvä. Ei toki vielä Tacon tasoinen, mutta kuitenkin ihan hyvä.

Tänään pääsi kaikki kolme koiraa uimaan, kun Kopparnäsisissä ei onneksi ollut sinilevää. Innoissan olivat kun saivat uida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti