sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Hallilla treenamassa

Kävin tänään aamulla treenamassa hallilla. Hallilla oli muita joten treenattiin ekaksi tokoa ulkona. Kontaktia ja paikkaloloa ekaksi todella hyvin vaikka hallissa aksattiin ja räkytettiin. Seuraamista, pikkaisen painoi ja saisi olla aavistuksen verran taaempana. Alo luoksetulo muuten erinomainen mutta pikkaisen törmäsi jalkaan kun kääntyi sivulle. Luoksetulo läpijuoksuna myös, pikkaisen himmasi kun nostin kättä just ennenkuin zippasin kun vissiin odotti stoppimerkkiä mutta tuli kuitenkin lujaa. Liikkeestä istu, erinaomainen. Liikkeestä seis, erinomainen muuten mutta kääntyi mun perään pikkaisen kun menin koiran selän taakse. Liikkeestä maahan, jäi ekalla seisomaan, toiselle meni hyvin.Sitten vielä hieman kontaktiharkkaa ja seuraamista niin että oli näkyvillä pari koiraa. Oli hyvä.

Sitten halli olikin vapautunut ja siirryttiin aksaamaan. Pientä radanpätkää missä tehtiin A, rengas, putki, hyppy ja kepit. Kepeissä pitää pikkaisen muistuttaa suhahduksella että pitää jarruttaa jotta saa kropan käännetty väleihin. Tänään ei kestänyt mun ohijuoksua kepeillä. Kontaktiesteet Taco osaa hyvin. Sitten harkattiin niistoa, saisi kääntyä nopeammin vielä mutta oli ok. Valsaus okserin jälkeen, ekalla kerralla koira jäi liikaa katsomaan mitä mä tein eikä hakeutunut seuraavalle esteelle, tokalla meni jo hyvin. Sitten takaisinkännös, oikealla kädellä onnistui hyvin, vasemmalla takkuili kun olisi irronut kepeille ekaksi ja sitten kun kielsin niin ei meinanut mennä minnekkään. Vähän aikaa takkuiltiin asian kanssa mutta saatiin onnistumaan. Sitten ulos ja koiralla oli vielä niin paljon energia että pomppi hangessa.

Illalla kävin vielä lumikenkäilemässä pellolla koiran kanssa. Taco yritti päästä kulkemaan mun jäljissä mutta kun se hölmö käveli suunnilleen kannoillani niin meinasin pari kertaa mennä rähmälleeni kun se astui lumikengän kannalle joten se sai luvan mennä muualle liikkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti