maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuoden 2011 viimeiset trreenit ja vuoden 2012 ensimmäiset


Näiden kuvattujen lisäksi treenattiin ensimmäistä kertaa ekaksi merkille lähetystä mihin jatkolähetin ruutuun. Onnistui oikein hyvin. Toiseen suuntaan kun vaihdoin niin Taco yritti jättää merkkiä tekemättä ja mennä suoraan ruutuun mutta kun käskin Tacon heti takaisin mun viereen kun lähti kohti ruuutua niin seuraavalla kerralla meni merkille todella hyvin ja siitä ruutuun. On se niin taitava pikkupoika.

Olin Tacon kanssa sunnuntaina hallilla. Sähköjä sinne ei vieläkään ollut tullut. Treenasin hieman seuuraamista, luoksetuloa läpijuoksuna ja suorapalkkauksella. Sitten tein alohyppyä. Pari kertaa heitin palkan suoraan hypystä ja kerran käskin seisomaan ja menin koiran viereen ja palkkasin siitä. Luulen että mun pitäisi treenata enemmän suorapalkalla hypyssä koska Taco tulee liian lähelle estettä seisomaan.

Sitten otin vielä hieman agilityä. Keinua, meni hyvin eikä koettanut hypätä kertaakaan pois. Renkaaseen ekaksi vastaanottamalla, sitten lähetys, meni hienosta. Kepit, kerran tuli hieman liian lujaa niin ettei kroppa taipunut kolmanteen väliin ja se tuli huomattu että kun itse juoksen ohi Taco yrittää tulla pois kepeiltä kesken. Pari muutakin ihmistä tuli halliin kesken meidän treenien ja kunhan Taco oli käynyt moikkaamassa niin aika hyvin keskittyi taas tekemiseen. Sitten tehtiin putkesta putkeen taas. Kontaktit vetää tällä hetkellä enemmän kun putket mutta sain muutaman yrityksen jälkeen toimimaan. Estehakuisuutta pitää saada lisätty, varsinkin putkien jälkeen. Sitten tehtiin hyppy, puomi, hyppy, Taco teki hienon kontaktin. Sitten lähetyksellä hyppy, lievä s-putki ja hyppy. Onnistui erinomaisesti. Mun pitää treenata Tacon kanssa näitä irtoamisia ja estehakuisuuttaa enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti