lauantai 7. tammikuuta 2012

Treenailua hallilla

Tänään kävin hallilla treenamassa sekä agilityä että tokoa. Aloitettiin ihan taas perusasennosta kontaktissa, pysyy hyvin kun ei ole häiriötä. Sitten vähän seuraamista ja sitten siirryttiin agilityyn.

Agilityssä keppejä myös pikkaisen vaikeammasta kulmasta. Luulen että olisi hyvä olla verkkoja apuna kolmanteen väliin kun tehdään vaikeampia sisäänmenoja koska jos sisäänmeno kusee Taco ei saa rytmistä kiinni ja silloin yleensä sählää kolmannella välillä. Muistelen että varsinkin Fobolla oli noin vuotiaana myös ongelmia kolmannessa välissä vaikka se muuten osasikin kepit. Sitten otin hyppy-putki pimeästä kulmasta. Muuriakin otin medikorkeudella ei mitään ongelmia. Rataa missä oli hyppyjä ja putkia, kontakti-esteet kyllä vetää Tacoa tällä hetkellä puoleensa vaikka ei ollut radalla. Haki hieman paremmin esteille tänään. A:ta otin sekä radan osana että yksittäin, kontakti parempi, pitää saadaa lisää varmuutta alastuloon ettei koira jää keikkumaan harjalle. Puomiakin otin pienellä radan pätkällä. Puomi on kyllä hirmu hyvä koiralla. Pussinkin otin kerran, ei mitään erikoista. Sitten lenkille ja sen jälkeen vielä takasin halliin tokoilemaan.

Taas kontaktia, hyvä. Paikallaoloa sekä istualteen lyhyehkön ajan, maassa ehkä minuutti pää alhaalla myös. Nostaa ainoastaan päätä kun siirryn koiran viereen. Lelukin sai lentää ilman että pää nousi, silmiään kyllä yritti kääntää. Seuraamista, pikkaisen vasemmalle käännöksissä tipahtaa kontakti, palaa ihan heti käännöksen jälkeen. Seuruutin myös juosten, oli hyvä, ekassa pysähdyksessä valui hieman liian eteen mutta kun annoin pienen ennakkomerkin pysähdyksestä niin oli hyvä. Merkkiä, vaihdellen suorapalkalla ja ekaksi seisomaan ja sitten palkka. Pikkaisen kauemmas merkistä saisi ehkä jäädä, muuten hyvä. Nouto erinomainen. Hyppynouto olisikohan ollut ensimmäinen kerta, pikkaisen vino luovutusasento ja pikkaisen liian edessä, painestui hieman ja puri kapulaa kun en ollut heti täysin tyytyväinen. Tein kolme kertaa niin sitten oli ihan hyvä. Luoksetulo sivulle, erinomainen ja sitten vielä pari luoksetulo suorapalkalla, pikkaisen kyseli stopataanko, oli ihan hyvä kuitenkin.

Kaikenkaikkiaan hyvät treenit, sekä toko että agility.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti