perjantai 17. toukokuuta 2013

Kivaa treenamista jälleen

Keskiviikkona treenattiin Minnan ohjeistuksesta. Tehtiin parit lyhyet treenit. Aiheena niisto ja valssi. Niistot onnistui hyvin. Taco osaa oikeasti lukea ne hyvin, kunhan itse teen oikein, selkeä merkkaus, ei koiran ihastelua ja koiraan luottaminen. Valssit oli taas ekaksi myöhässä, mutta lähti ihan ok:sti toimimaan. Kokeilin myös katseen vaikutusta Tacoon. Rima tippuu (varsinkin eka) helposti jos en tue Tacoa katseellla. Huomautin pikkasen riman tippumisesta niin heti skarppasi. Pitää treenata lähtöjä ja vedätyksiä paljon ja tietty tehdä hyppytekniikkaa. Kävin välillä kävelemässä ja sen jälkeen vielä treenasin kontakteja. Tässäkin huomasin puomilla, että vedättämällä ja jos en katsonut koiraa puomilla niin koira meni hieman epävarmaksi ja hieman hidasteli kontaktilla. Hyvin Taco tekee kontaktit taas.

Eilen oli taukopäivä. Touhuttiin pihalla kaikennäköistä. Vähän koira joutui harjoittelemaan paikallaoloa kun potkittiin palloa. Palkaksi Taco sai tehdä muutaman puunkierron ja leikkiä pallon kanssa.

Tänään tehtiin ihan pihalla pikkasen hyppytekniikkaa ja pikkasen persjättöjä, valsseja ja niistoja. Kivasti meni. Ainoa on, että huomasi hyvin ettei kuuma tee hyvää Tacolle, se läähättää todella paljon. Ai niin mähä aloitin treenin tekemällä metallinoutokapulalla puunkiertoja. Ote paranee hyvin tällä tavalla Tacolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti