lauantai 27. heinäkuuta 2013

Kisaraportti kuumasta Tuusulasta

Ei ollut meidän päivä tänään. Eka rata hyppyrata, en saanut kiinni rytmityksestä. Tein ihan alokasvirheitä ja koko rata meni vaan tän-käskyjä jaellen, mitä mä en pahemmin enää käytä edes ja pyllistelin vähän väliä, asenne oli ihan hakusessa. Ja hylkyhän siitä tuli, helpossa kohdassa vielä kaikkien lisäksi. Rata oli takaakiertoja ja väärän pään putkien ohitteluja. Sinänsä rata ei ollut mitenkään erikoisen vaikea, perusohjaamisella olisi pitänyt pärjätä, tosin tarkkaa ohjaamista vaati. Ei saa unohtaa koiraa putkeen ja ajoissa käskyt.
Toka rata. Jostain syystä Taco ei lukenut mun pakkovalssia, olisi voinut tietty ohjata paremmin mutta itse ohjaus ei nyt niin huono ollut, miellestäni Tacon olisi pitänyt lukea ohjaus, ja hyl kun ei lukenut. Sinäänsä oli ihan hyvä hyl, huomattavasti parempi kun eka rata.
Kolmos rata 10, taas jälleen kerran, ohjaa tarkasti joka estettä ja muista miten piti ohjata.
Hyvää tässä päivässä oli se, että ainoastaan yksi rima tippui ja se oli selkeästi mun moka. Jostain syystä Taco teki hirmu hitaat A:n kontaktit, pitää käydä hallilla tarkastamassa kontaktit, varsinkin A:n. Taco oli ehkä muutenkin hieman vaisu, kyllä se kovasti oli menossa radalle (huusi kun odotettiin meidän vuoroa), mutta jotenkin se lähti hieman epävarmasti.
Ensi viikolla uusi yritys Purina-areenalla saada viimeinen luva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti