sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Mukava kesäsunnuntai

Käytiin Essin kanssa harkkaamassa aamulla agia hallissa. Hallissa oli vielä torstaitreenien rata paikalla. Annoin Essin ekaksi tutustua ja hieman itse miettiä miten mennä ja sitten kunnon tutustuminen ja kunnolla miettien mitä tehdään missäkin. Yksi kohta oli Essille pikkasen hankala muistaa mutta muuten menivät ihan kivasti. Essikin on oppinut hieman nopeammaksi ja varsinkin rohkeammaksi. Täytyy katsoa josko antaisin Essin startata jonkun möllikisan Tacon kanssa. Pitää käydä treenaamassa nimenoman rataharkkaa Essin ja Tacon kanssa. Taco liikkui hieman maltillisemmin Essin kanssa kun mun kanssa, se on näköjään oppinut ottamaan ohjaaja paremmin huomioon. Kiltti pieni Taco.
Hallilta ajettiin rantaan ja päästin Tacon uimaan. Tänään se meni ihan kunnolla uimaan kepin perässä, eikä kääntynyt kun ei enää yltänyt pohjaan.
Illalla kävin vielä pyöräilemässä Tacon kanssa, ei ehkä ihan maailman paras idea. Taco ei ihan ymmärrä pysyä oikealla puolella. Tai niin kauan kun ei tapahdu mitään erikoista ja se saa mennä reunaa pitkin se menee ihan hyvin, mutta kun tulee ihmisiä vastaan tai koiria perään, tilanne on sille hankala. Hiekkatiellä missä se oli irti se meni ihan hyvin. Sen lisäksi en itse ole mikään maailman paras pyöräilijä. Varsinkin jos/kun pitäisi pitää vasemmalla kädelä vaan ohjaustangosta. Taitaa olla parempi, että Jani hoitaa pyöräilemisen Tacon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti