sunnuntai 9. elokuuta 2015

RaaRaa hyppytekniikkaa ja Tacon kisat

Torstaina kävin RaaRaan kanssa Mari Sydänmaanlakan hyppytekniikka treenissä tuuraamassa Niinun hallilla. Perussarja ja veyyvää tehtiin. Venyyvässä ei ihan  venynyt riittävästi (medivälein), mutta kuitenkin ok. Perussarja oli hyvä. Hieman varovainen RaaRaa oli, hyvin taas huomasi, että se on hieman epävarma. Kaikenkaikkiaan olin tyytyväinen. Marikin suositteli vesiterapiaa ja oli sitä mieltä, että mun treenisuunnitelmat on hyvät.
Sitten omalle hallille tekemään Tacon kanssa. Teki kivasti, tuli treenattu aika kovaa.
Tänään oli Tacolla kisat, kolme Esa Muotkan rataa. Hyppäriltä saatiin ihan ok 0, hieman liikaa varmistelin, joten ei niin nopea rata kun olisi voinut olla. Ekalla radalla Taco tiputteli useampaa rimaa, ja sitten en rytmittänyt kunnolla joka johti käännöksen leviämiseen ja väärän esteen hyppy, yritin kääntää suullisin käskyin, ei kääntynyt. Tokalla radalla  rimat pysyi, mutta oletin, että Taco tulee mukaan, mutta se oletti, että piti mennä kepeille, eikä juosta niiden ohi joten väärä este, mutta taipui tosi tiukasti kepeille pituudelta. Hieman on nyt meidän kisarutiinit hakusessa, toivottavasti alan löytämään ne piirimestiksissä.
Illalla käytiin vielä canikrossaamassa, RaaRaa hieman sinkoili, hieman keskusteltiin aiheesta. Tämän jälkeen muisti taas käyttäytyä.
Tacon vatsa on nyt pysynyt paremassa kunnossa, toivottavasti pysyykin jatkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti