torstai 20. elokuuta 2015

Reeniä

Maanantaina alko RaaRaan treenit, mutta tehtiin vaan syksyn suunnitelmat.
Tein molempien koirien kanssa oman ryhmän treeniradan ja täytyy kyllä sanoa, että Tacon kanssa on helppoa. RaaRaa teki hypyt 35 ja nyt se taas loikkasi suurimman osan kaukaa. Vauhtia oli taas ihan tuhottomasti ja se vaan meni. Jarruista tai lyhystä hypyistä ei tietoakaan. Okei teki se ihan hyvinkin asioita: eka hyppy oli joka kerta vähintään ok, pakkovalssi ok, samoin niisto ja putkijarru.
Taco teki tosi hienosti, se on super taitava.
Tiistaina tein pihalla molempien kanssa hyppytekniikkaa, venyyvää medivälein ja setpoin korkeuden arviona. RaaRaa teki tosi hienosti venyyvää, ekalla ei venyttänyt, mutta stten lähti tekemään keskeltä keskelle hyppyjä. Setpointti ei ollut ihan niin hyvä, ähisi hieman ja ei niin hyviä painonsiirtoja. Korkeus korkeimillaan noin 55. Taco taas teki setpointin hienosti 65 cm, mutta venyyvä ei ihan niin hyvä, ei ihan keskeltä keskelle. Molemmille vielä kaksi estettä rnnakkain ja tolpan ympäri. Taco teki tässä myös käännöksillä ja välistävetoina, hienosti. RaaRaa sai vain hakea hypyt, kehuin ja palkkasin kun lähti hakemaan hypyt lähempää, ekaksi taas vaan lähti jostan kahdesta metristä, vähitellen alkoi hakemaan lähempää.
Keskiviikkona oli Timon valmennus ja hieman tuli hiki niin ohjaajalle kun koiralle, Taco teki tosi hienosti, ei kertaakaan mennyt pahimpiin ansaesteisiin. Takaaleikkaus ja samoin takaakierto hieman hakusessa, mutta kun itse tein oikein niin koirakin teki. Taas sain todeta, että japanilaiset sopii hyvin Tacolle ja itsekkin alkanut oppimaan tekemään niitä. Pikkasen oli kontakteilla tuhmailua, mutta pienen muistutuksen jälkeen toimi taas.
Tänään ollaan vaan tehty pihalla syvälihasjumppaa ja RaaRaa sai hakea hyppyjään ympyrällä taas. Pari rumaa hyppyä, muuten lähti hakemaan lähempää hyppyjä. Ympyrässä on hyvä hypyttää kun silloin näen itse milloin hypyt on hyvät nin saan sen palkattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti