torstai 21. helmikuuta 2013

Aamutreeni

Kävin tänään treenamassa aamusta hallilla. Ekaksi tein eilistä persjättötreeniä, 5 esteen kanssa sai olla tarkka.   Seuraavaksi kokeilin hieman ohjata samaa kuviota eri tavoilla. Eli päästäen koiraa oikean kautta ympäri ja valssi, joutui olla erittäin tarkka ettei koira mennyt väärään päähän putkeen. Hartiakäännöksellä kyllä meni oikein mutta sa olla todella tarkkana. Parhaiten toimi kun käänsin koiran vasemman kautta 4 hypyn ja koira mun oikealta puolelta hypyn yli ja putkeen. Alla olevaa rataa tehtiin:


6 niistin, 8 putken tein molempiin päihin. Puomille pti muistaa hieman suoristaa koiraa ja tarkka alastulo (hakeutui taas vinoon). Valssilla keinulle, A;lle sekä valssasin (kiire), että takaaleikkasin. Takaa leikkauksessa sai olla tarkkana ettei takaaleikanut liian aikaisin koska silloin koira tuli alas A:lta. Takaakierto hyppy ei mitään erikoista, keppien sisäänmmeno onnisui hyvin. Leijeröin hyppyä, onnistui hyvin, ansaeste veti jonkinverran. Kun ohjasi tarkasti meni hienosti. Vastaanotin koiran 17 hypyn takaa ja päästin taas kepeille ja leijeröin A:lle, meni hienosti, kerran kaari venyi kun kerroin liian myöhään, että käännetään A:lle.

Rataharkan jälkeen tein vielä harjoituksen missä valssasin keppejen jälkeen kääntääkseen koiraa 90 astetta renkaaseen. Onnistui heti hyvin. Renkaalle pitää muistaa vaan antaa koiralle riittävästi tilaa niin hakee kyllä oikein.

Lopussa tein vielä pienen rallatteluradan mikä oli suunnilleen ympyrä missä putket molemmissa päissä ja muutama este välissä, sai koira vaan juosta ja hyppiä ja itse vaan juosta täysillä kehuen koiraa, hyvin koira kääntyi kun vaihdoin suuntaa. Hyvät ja suhteellisen rankat treenit tehtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti