sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Ensimmäiset 2-luokan kisat

Eipä ole oikeasti paljon raportoitavaa näistä kisoista. 20 vp, hyl*2. Ohjasin epävarmasti ja hakien ja jäin katselemaan koiraa. Sen lisäksi tein pari tyhmää ohjausvalintaa. Oli ihan mahdollisia ohjauksia mutta ei meille parhaimmat. Ekalla radalla valssasin pari kertaa liian myöhään, liian paikoillaan, ja liian lähellä estettä. Eli koiralla ei ollut muuta mahdollisuutta kun tiputtaa rimaa koska se tietää ettei mun jalkoihin tulla. Kiltti koira kyllä yritti pelastaa rataa mutta jos ohjaaja ohjaa surkeasti niin koirakaan ei pysty pelastamaan. Radat oli ihan   mahdollisia, toki haasteellisia muttei mahdottomia.
Kolmas rata oli hyppyrata ja päätin, että jos ei muuta niin pidetään nyt ainakin hauskaa, varsinkin kun koira oli hieman väsynyt kun se oli ollut monta tuntia hallissa häkissä. Se kun ei ihan malta nukkua hallissa häkissä. Alussa päästiin jo hieman oikeaan fiilikseen mutta sitten en ollut tarkkana ja koira pääsi karkaamaan putkeen kun hieman irtosi. Irtosi se toisestakin kohdasta mutta me rallateltiin. Huomasin, että molemmat oltiin rennompia ja tyyytyväisempiä radalla vaikkakin Taco lähti lapasesta. Pitää muistaa,että vaikkakin ollaan nyt 2-luokassa niin kisoihin mennään tekemään parastamme ja varsinkin PITÄMÄÄN HAUSKAA!
Viikon päästä kisoihin Purinalle. Ilmoittauduin kolmelle radalla vaikka kuuleman mukaan pohja ei ole mikään kaikkien mukavin, on kuulemma todella raskas juosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti