maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kisaraportti Liedosta

Sunnuntaina oli kisat Liedossa. Kotiintuomisina oli 2 hyllyä ja yksi 0 sijoitus 2.

Aloitettiin hyppyradalla. Jätin koiran kahden esteen taakse ja koska tiesin, että mulla olisi kiire niin hosuin  ja lähdin aavistuksen liian aikaisin jolloin koira lähti myös hosumaan ja eka este kumoon ja koira suunnilleen nenälleen joka aiheutti kakkosesteen ohituksen. Noh loppurata oli ihan hyvä, mentiin pelkillä mene vaan, hyvä ja läpi käskyin.

Kakkosrata oli hieman tuuri 0, Taco kolautti 3 vikaan esteeseen mutta rima pysyi ylhäällä ja keinusta meinasi tulla lentokeinu, ei ollut meidän parasta mutta ihan ok rata, tosin en tiedä oliko ansaittu 0, kun itsekkin tein niin myöhässä valssia ja vielä kaikkien lisäksi töpöttäen.


Kolmas rata oli taas hyllyrata. Mielestäni koira oli väsynyt ja mun olisi tämän takia pitänyt itse skarpata ja hieman tukea Tacoa enemmän, varsinkin keppivienissä hieman jarruttamalla sitä. Ja jos tulee virhe radalla niin sehän ei tarkoita sitä, että ohjaaja lopettaa ohjaamisen. Tällä radalla kontaktit oli kaikki hyvät (puoi tosin hieman hidas), rimat hyvät ja fiilis oli hyvä kunnes rävelsin kepeillä.


Mulla oli koira häkissä sisällä hallissa ja suhteellisen rauhallisesti se oli siellä, kunhan peitin oviaukon. Pari kertaa kävin huomauttamassa sille meuhkaamisesta mutta sen jälkeen oli ihan rauhallisesti. Mutta kolmannen radan väsymys johtui ehkä tästä.

1 kommentti: