torstai 28. maaliskuuta 2013

Viikon agitreenit

Tiistaina oli Annen aksatreenit, tehtiin kivaa rataa, yritän myöhemmin laittaa radan tänne. Oli kiva rata missä joutui välillä malttamaan ja välillä liikkua kunnolla. Ei saatu ihan koko rata 0, mutta kuitenkin kun pätkittiin saatiin onnistumaan. Jotkut asiat on mulle haastavia kun Taco tulee todella lujaa, mm sain Tacon tulemaan alas A:n kontaktin kun tein persjätön A:n jälkeen, toisella kerralla pikkasen varmistin kontaktin niin onnistui hyvin. Rengasta Taco hyppäsi ekaksi väärin pari kertaa, ekaksi kehikon läpi ja seuraavan kerran räjäytti renkaan. Tästä hieman huomautin ja sitten kerran pelkkä rengas ja sitten putki ja hyppy ennen rengasta, onnistui. Sylkkäriäkin vaudilla on haastava ohjauskuvio itselleni, mutta kun teen sen oikealla rytmityksellä Taco tekee sen todella hyvin. Tein sen lelu kädessä niin löysin rytmin hyvin. Kepeilläkin treenattin hieman matalampaa suorittamista, eli oma käsi polven korkeudelle ja vedättäminen. Olen myös huomanut, että mun varpaiden suunnalla on hyvinkin tärkeä osa mun ohjaamista nyt kun Tacolle on tullut vielä pikkasen enemmän vauhtia. Tehtiin keskiviikkona uudestaan Annen rataa, hieman hinkkasin muutaman kohdan. Loppuverkkana Taco pääsi juoksemaan Flown kanssa. Ihan samalle aaltopituudelle eivät oikein päässeet. Ekaksi Flow hieman varoi Tacoa ja  sitten se alkoikin komentamaan Tacoa, Taco kyllä sinnikkäästi yritti liehitellä. Yleensä se aika hyvin  antaa narttujen olla jos ne ei ole kiinnostuneita mutta Flowta se seurasi koko ajan, ei kylläkään yrittänyt selkään kun kerran.

Tänään menin Tacon kanssa hallille heti aamusta treenamaan. Rakennettiin  Annen 12.2.2013 rata kun niiltä treeneiltä pois. Mielestäni oli kiva rata tehdä.

4 hypyn laitettiin rengas. Haastavimmat kohdat oli 10-11 käännös, putki houkutti kovasti ja 16 putken oikea pää (vaihdoin ohjausta 15-16 väliin persjätön niin onnistui hyvin) ja 19-20 väli ettei koira mennyt kepeille. Oikein kiva rata.

Kotona tokoilin iltapäivällä. Tehtiin seuruuta, liikkeestä seis, istu ja maahan. Paikallaoloa, metallinouto ja ruutua. Seuruusta en ihan tiedä, ehkä aavistuksen liian edessä ja pikkasen painoi. Liikkeestä seis-ekalla tipahti maahan, tokalla hyvä, liikkestä istu hyvä,samoin maahanmeno. Paikallaolo hyvä, nouto samoin. Ruudussa yritti tarjota ekaksi merkkinä, kielsin heti kun huomasin mihin oli menossa, tokalla meni suunnilleen suoraan ruutuun, tein ruutua ehkä neljä kertaa, parani kerta kerralla, mutta luulen ettei paikka ole ihan selkeä Tacolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti