lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kertaus on opintojen äiti

Mentiin hallille aamulla aksaamaan. Tehtiin samaa rataa kun keskiviikkona. Tehtiin ekaksi muutaman kerran kontaktiharkkaa, meni ihan ok, varsinkin keinulla Taco menee helposti vinoon, ei pahasti mutta pikkasen.

Radalla kokeilin ohjata 2 estettä myös takaakiertona, piti vaan olla tarkka, että koira tuli käteen ja siitä takaakiertoon, ettei se hakeutunut putkeen. Sylkkäri toimi kyllä paremmin,ehti paremmin myös ohjaamaan 4 takaakiertoon. Kepeillä piti olla tarkka, ettei koira mennyt kakkosväliin sisään, pikkasen tökkäsin niin haki hyvin. Kerran tuli pois yhden välin liian aikaisin, annoin hieman noottia asiasta niin sen jälkeen toimi hyvin. Keppejen jälkeinen hyppy piti muistaa ohjata muuten koira tuli ohi. 9 hyppy piti muistaa pikkasen jarruttaa, että hyppy oli riittävän lyhyt, muuten 10 hyppy meni takaa. 13 hypyn jälkeen koira pikkasen käteen,ettei 15 hyppy mennyt takaakiertoon. Kepeillä koiralle pikkasen tukea, takaakiertoon pikainen ohjaus ja sitten liikettä, oli hieman kiire ohjata 21. 21 jälkeen koira haltuun hieman, mutta liikkuen, muuten tuli kiire 24 takaakiertoon. Mutta me saatin suoritettu rata 0 ja vielä väsyneinä tehtiin se. JEE, hyvä me.

Huomenna kisoihin. Ekat kakkosluokan kisat, toivotaan kivoja ratoja. Taco joutuu tulemaan sisälle ja olemaan häkissä, me kun ollaan ekat lähtijät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti