tiistai 17. joulukuuta 2013

RaaRaan ensimmäiset "treenit" ja Tacolle agiharkat

Kävin tänään koirien kanssa hallilla. Tacon kanssa tehtiin vähän aksaa missä treenattiin taas estemerkkausta niin, että lähdin ajoissa liikkeelle, toimi tosi hyvin. Sen lisäksi tein muutamat vedätykset ja siinä tuli pari kertaa rima alas, pitää vaan treenata näitä lisää kertoen koiralle etten tykkää kun rima tulee alas ja sitten kunnon palkat kun onnistuu. Puomikontaktit Taco teki nyt hyvin.
RaaRaa:n kanssa taas harjoiteltiin nimellä kutsumista mistä sai namia ja valtavasti kehuja. Sitten vielä leikin pikkasen sen kanssa, leikki oikein hyvin.
RaaRaa ei ole enää nirsoillut ruuan kanssa vaan kaikki mitä on tarjottu on mennyt, ilta ruokaan se on nyt saanut nokareen lihaa mukaan ja pikkasen piimää. Se aika hyvin oppinut rauhoittumaan saadakseen ruuat jo. Hirmu kömpelö toi pentu on, ei mitään tietoa takapäästä, mutta eiköhän se tässä vähitellen ala hahmottamaan itseään kun aletaan harjoittelemaan koordinatiota ja tasapainoa. Tasapainotyyny on kaivettu esiin ja olen myös harjoitellut Tacon kanssa pikkasen.
Tacolla ja RaaRaalla hieman eri rytmit, Taco alkaisi mielellään nukkumaan ilta ruuan jälkeen ja pentu taas haluaa riehua silloin, vielä Taco ei ole hermostunut asiasta ja olenkin katsonut, että jos Tao menee häkkiinsä niin sinne pentu ei mene perään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti