sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Yhteenveto 2013 ja tavoitteet 2014

Ihan hyvä vuosi meillä on Tacon kanssa ollut. Päästiin agilitypuolella tavoitteisiin, eli 2 siirryttiin maaliskuun 17 ja kolmosiin 4.8.2013. 4 sm-nollaa ollaan saatu, valitettavasti ei tuplaa. Yhdestä kisasta saatiin 0-5-0, harmittava järjestys. Agilityssa haluaisin, että Taco olisi hiljaa ja malttaisi paremmin odottaessa omaa vuoroaan. Noh lelu suussahan tämä nyt suunnilleen onnistuu. Tokossa ollaan oltu hieman laiskoja. Tiedän kyllä miten treenata paikallaoloa, mutta ei ole kevään jälkeen ollut oikein intoa treenata asiaa. Noh katsotaan josko löytyisi intoa jossain vaiheessa.
Kunnon kohotus ei olla tehty niin kun piti, hyi meitä, tai oikeammin laiska minä.

Sitten tulevan vuoden tavoitteet Tacolle
Olisi ihan jes saada ainakin sm-nollat kasaan ja päästä kisaamaan sm, tietty mm-nollatkin olisi ihan kiva saada, mutta se vaati jo vähän enemmän onneakin saada voittonolla. Sm-nollat ei ole mahdottomuus.
Agilityssä pitäisi saada takaakierrot varmemmaksi, varsinkin jos kiertoesteen lähellä on joku ansaeste, ettei kierto leviä ansaesteille, putki-kontaktieste erottelu varmemmaksi, väärien esteiden ohittelu, käteen tuleminen, rimojen pysyminen vaikka missä häiriöissä ja missä etäisyyksissä, kontaktit nopeammiksi vieläkin, käännösten hiominen, myös kauempaa ohjaten. Itselleni paremmat rytmitykset, ajoissa kertominen koiralle minne mennään, luotto koiraan, pitää ruveta viemään enemmän riskillä, koira kyllä osaa suorittaa kunhan annan tehdä. Yhteistyötä hiotaan koko ajan ja sitä kautta saadaan luotto rakenettu vielä paremmaksi ja siten saada tuloksia.

Tokossa en laita tavoitteita, tokoillaan jos jaksetaan. Jos saadaan paikkaolo riittävän varmaksi niin ykköstulokset sekä alossa ja avoimessa on ihan realistista. Voi vaan olla, etten ikinä ole tyytyväinen paikallaoloon.

Sitten, mitäs tavoitteita RaaRaalle:
Tietty remmissä-kävelyä ja käyttäytyminen eri paikoissa, mukaan kisoihin ja treeneihin. Viimeistään syksyllä toivon mukaan oma agiryhmäpaikka. Agilityssä tutustutaan lähinnä putkiin/pussiin, pikkasen hyppytekniikkaa voidaan katsoa, 2 on 2 of  asentoa. Varsinaisesti hyppyjä jos kaikki muuten hyvin syksyllä, samoin kepit. Tekniikkaa, takaakiertoja yms tehdään ilman esteitä.
Näiden lisäksi tokoilaan ja temppuilaan kaikkea mitä keksitään. Kesällä voisi käydä myös uittamassa molempia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti