tiistai 31. joulukuuta 2013

Uudenvuoden kunniaksi hallilla

Kävin väsyttämässä molempia koiria hallilla, ettei olisi ylimääräistä enegiaa miettiä paukkuja illalla. Toki me onneksi asutaan niin maalla, että täällä ei hirveästi paukutella.
Tein Tacon kanssa aika rankaktkin agilityharkat. Tehtiin väärään putkipään ohituksia, onnistui hyvin ja aika helpostikkin. Erillaisia takaakiertoja, lähetyksiä ja tiukkoja käännöksiä. Hyvät ja onnistuneet treenit. Ei tullut kun yksi rima alas, silloin en katsonut koiraa laisinkaan.
RaaRaan kanssa luoksetuloja, pari istumista, sivullaolemisen alkeet. Sen lisäksi leikittiin. RaaRaa meni myös Tacon perässä putkeen.
Kävin M&M:ssä RaaRaan kanssa, on se vaan reipas pentu. Heti meni ihmisten luo rapsuteltavaksi, hieman mietti sisäänmenessä ovea, kun se paukkaa aika vauhdilla auki päin näköä, ulosmennessä ei mitään mietintää, liukkaat lattiat ei ole mikään ongelma. Ulkona lippuliinat paukkui ja muutakin kolinaa oli niin pentu hetken mietti olisiko syytä pelätä. Kerroin ettei ole pelättävää niin lähti  häntä ylhäällä mun mukaan.
Jani kävi seitsemän aikoina lasten kanssa ampumassa muutamat raketit pihalla, ihan Taco ei tykänyt vaan siirtyi mun viereen ja haki lohtua ja läähätteli. Kävi kyllä maate käskystä ihan rentona ja heti kun muut tuli sisälle alkoi nukkumaan. Ulkoili ihan rentona myös. RaaRaa ei ainakaan vielä ole ollut moksiskaan paukuista. Saas nähdä miten koirat reagoi kun naapurit yleensä on paukuttanut omat rakettinsa 12 aikaan, niin on ollut aika jytke hetken aikaan.
RaaRaa on nyt välillä jättänyt vähän aamu- ja/tai päiväruokaa, jos se on jättänyt pikkasen olen antanut Tacolle jämät muuten RaaRaa on saanut niitä seuraavalla ruoalla. Neljännen ruuan jätin melkein heti pois kun ei se syönyt kunnolla oikein millään ruokailulla siten, määrällisesti saa vähemmän kun suositus säkin kyljessä, mutta kuitenkin olen koko ajan lisänyt ruokamäärää. Toki se saa sitten vielä raejuustoa/lihaa iltaruokaa (iltaruoka kummasti uppoaa kokonaan), pikkasen lihaisia luita saanut maistella välillä yms, joten kyllä se ruokaa saa ja syö. Mielestäni on hieman pieni pentu, mutta sopusuhtainen ja kuitenkin on saanut painoa lisää ihan selkeästi, kuten myös korkeutta. Jännä nähdä minkä kokoiseksi kasvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti