sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Tacon treenitauko loppui jo

Eipäs pidettykään treenitaukoa 8.1. saakka niin kun suunnittelin. Mentiin tänään RaaRaan kanssa pentutreffailemaan Wilman kanssa ja samalla käytiin tekemässä pienet ratatreenit.
Taco oli itse asiassa aika taitava. Hyvät kepit, hienot kontaktit, hienot takaakierrot jne. Rimat pidettiin 50-60 cm ja yksikään rima ei tullut alas.
RaaRaan kanssa tehtiin nami-palkkauksella luoksetuloja, pari istumista ja sitten leikittiin. Pikkasen sitä jännittii kun vieraita koiria meni radalla, mutta pysyy hyvin mun kanssa ja syö nameja ja myös leikkii. Pitäisi ruveta leikkimään kahden lelun leikkiä pennun kanssa vähitellen koska se vähän vie lelun ja jättää sen jonnekin. Mutta hyvin se taistelee lelusta jo ja myös saalistaa hirmu hyvin.
RaaRaa myös leikki Wilman kanssa pellolla. Hieman se kyllä isottelee aikuisille koirille, tikkailemalla niitä niskavilloihin ja rähjää ja samalla luottaen, että ihmiset suojelee sitä jos/kun tulee tarvetta. Pitää olla vähän varovainen ettei se saa selkäänsä koska se kyllä ihan selkeästi kaivaa verta nenästään. Toki ei olisi pahitteeksi jos sille joku pikkasen sopivalla voimalla kertoisi, ettei pennulla ole syytä isotella aikuisille koirille. Tottakai itse myös kiellän sitä isottelemasta. Tacoa uskoo onneksi aika pienestä jo, mutta kyllä se välillä on ihan täysi porsas Tacolle. Leikkiessä ulkona RaaRaa käyttää tosi herkästi silmää. Taco ei ihan tiedä miten pentuun pitäisi reagoida kun se alkaa tujottamaan. Taco katsoo pois, haukottelee ja lipoo jopa huuliaan. Lähti kyllä liikkeelle kun käskin sen liikkeelle ja näytti aika helpottuneelta kun annoin käskyn sille miten toimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti