maanantai 9. kesäkuuta 2014

Epiksissä

Käytiin Tacon kanssa sunnuntaina epiksissä omalla hallilla. Ekalla suorituksella hyl, kun jätti yhden keppivälin tekemättä, tai siis tuli tokavikalta väliltä pois. En korjanut asiaa joten hyl. Kannattaisi päättää ajoissa meinaako valssata tai persjättää, eikä yrittää molempia yhtä kertaa. Rata oli muutenkin koko ajan hieman räjähdysmäinen, koko ajan oli leviämässä, mutta pysyi se suunnilleen kasassa. Puomilla tein kaikkeni ettei koira vaan menisi puomille, seisoin ihan edessä, Taco suunnilleen tuli mun läpi, onnistuin melkein saman keinulla. Kannattaisi varmaan oppia valssaamaan ajoissa ja pois edestä. Mutta sain Tacon tulemaan suunnilleen yhdessä mun kanssa radalle, ilman järkyttävää kiskomista. Pidin sillä lelua suussa melkein loppuun saakka. Toisella kerralla, tehtiin voittonolla, yhä edelleen kämmäilin keppejen jälkeen mutta en saanut kiskottu Tacoa pois tällä kerralla kepeiltä. En ollut ihan yhtä pahasti kontaktejen edessä tällä kertaa, mutta yksi kaari olisi pitänyt vielä saada selkeästi pienemmäksi rytmittämällä ja linjaamalla, muuten hyvä. Tacon kontaktit on musta parantunut, paitsi, että nousukontaktit hieman paukkuu taas varsinkin puomilla, eli bumppi takaisin käyttöön ja tarkuutta nousujen ohjaamiseen.
Sitten vielä käytiin tekemässä putkirallia neljä kertaa, saatiin siinäkin paras aika, oli kivaa antaa koiran painella täysillä putkelta putkelta, toki käyttäen hieman putkijarrua välillä. Kaikki ajat oli alle sekunnin sisällä.
RaaRaa oli pikkasen mukana harjoittelemassa käyttäytymistä. Se tekee aika hyvin kun käskyttää, mutta hengaileminen ei ole ihan sitä vahvinta RaaRaalle. Herkästi myös räyhää vieraille koirille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti