torstai 19. kesäkuuta 2014

Ohjaa, anna koiran suorittaa ja mene, mene, mene

Johan oli rata keskiviikon treeneissä. Joutui ihan oikeasti juoksemaan ja siltikään ei oikein onnistunut. Eli tultiin lujaa suoralle putkelle ja putken jälkeen käännös oikealle hypylle mistä linja oli suoraan putkeen, minne ei pitänyt mennä vaan kääntyä tiukasti vasemmalle toiseen päähän putkea. Onnistui ekalla, mutta oli kaikkea muuta kun varmaa joten ruvettiin hinkkaamaan. Oli vaikeaa, kun Taco jarruissa on pikkasen puutteita ja mun pitää oikeasti luottaa Tacoon ja mennä, niin ehdin oikeisiin paikkoihin jarruttamaa, että hypyt on riittävän lyhyet. Putki puomi erottelu oli hyvä, kun tein sen oikein. Oli aika hiki molemmilla treenejen jälkeen ja tuli taas todettu, että parempi kunto ja nopeammat jalat ei olisi pahitteeksi.
Tänään Mici pääsi mukaan treenamaan. Eilistä suoraa treenattiin, ja yhä ei toiminut hyvin, jäi yhä hampaankoloon.

RaaRaan kanssa hinkattu jonkin verran sivulletuloa ja nyt alkaa näyttämään hyvältä. Vähän leikitty ja myös haettu yleistä käyttäytymistä. Työtä räyhäämisen kanssa on. Onneksi parempaan suuntaan mennään, mutta herkästi reagoi terävvyydellä, varsinki jos on pikkasen kierroksia edes. Tykkäisi hallilla sinkoilla muiden perään ja haukkua, tänään joutui hieman kovemminkin käskyttää käyttäytymään. Kun tekee töitä tekee ihan kivasti, mutta muut koirat tekee keskittymiseen haasteelliseksi.

Tacon kanssa päästiin ensi vuodeksi mukaan agilityn valmennusryhmään. Tavoitteena luotto kuntoon meidän väliin, mulle parempi liikkuminen ja ohjaaminen, varmuutta este suorituksiin, nopeammat vapautukset kontakteilta. Ja kun nämä onnistuu tulee varmasti tuloksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti