torstai 31. heinäkuuta 2014

Lisää agiharkkaa

Käytiin eilen hallilla aksaamassa. Ulkona ukkosti ja sisällä me treenattiin. Taco ei ihan tykänyt säästä ekaksi, mutta heti kun ruvettiin aksaamaan niin ukkoset unohtui.
Tein ekaksi keinutreeniä. Jätin Tacon istumaan ja sitten keinun ohi odottamaan ja vastaanottamaan koira. Keinu oli hieman hidas. Seuraavaksi odotin keinun kohdalla ja lähdin liikkeelle, oli paljon parempi keinu. Tein vielä, niin että olin keinun toisella puolella mutta lähdin selkeästi vedättämään niin oli ok, mutta hieman hidas. Eli pitää muistaa tukea Tacoa keinulla jos vaan mahdollista.
Sitten tehtiin rataa. Taco teki superhyviä jarruja tänään. Kepeille jouduin hieman tiukemmin käskemään, kun ei ihan meinanut malttaa mennä oikein sisälle. Yleensä olen näissä tapauksissa yrittänyt auttaa Tacoa enemmän, mutta nyt päätin kokeilla tässä asiassa vaatimista, kun olin varma, että Taco kyllä osaa hakea sisään keppeihin ihan itsenäisesti. Toimi.
RaaRaa teki pimeään putkeen hakemista, hieman haastavaa, mutta keskittyessä osaa. Ulostulo ns väärään suuntaan on RaaRaalle kovin vaikeaa jos en ehdi hakemaan sitä, jatkaa samaan suuntaan mihin putki taipuu. Hieman tehtiin 2on2offia puomilla käyttäen kosketuaalustaa tukena. Teki muutaman oikeasti hyvän, mutta ei ole paikka vielä varma. Muutaman kerran tein vielä rengastakin joko vastaanottaen renkaan toiselta puolelta tai renkaan vierestä, ei yhtään väärää.
Kotona ollaan tehty seuraamista RaaRaan kanssa hieman lelulla nostaen, ihan ok. Puunkiertoja ollaan myös tehty ja hieman liikkeestä seis, istumista ja maahanmenoa, maahanmeno paras. Molemmille paikallaoloa maaten olen kanssa harjoitellut. RaaRaa hieman painestuu musta, itse makaaminen ei ole ongelma, mutta kun menen luo, on pikkasen levoton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti