perjantai 17. huhtikuuta 2015

Lisää aksaa

Käytiin koirien kanssa aksaamassa hallilla launtaina, Essi tuli mukaan ja kuvasi RaaRaata:

Videosta hyvin näkyy RaaRaan puutteet hypyissä, ajoittain tekee oikein hyviä,  mutta herkästi tekee pitkiä hyppyjä. Hypyt olivat tällä radalla suurin osa 60 cm.
Taco teki samaa rataa 65 cm hypyillä, ei mitään erikoista.
Maanantaina oli vuorossa RaaRaan treenit, se tekee ajoittan todella hyvin, hypyt oli ok, piituuskin oli radalla ja se meni hienosti. Olin niin ajoissa treeneissä, että tehtiin hyppytekniikkaa: perussarja pienellä häiriöllä,meni hyvin ja sitten vielä alastuloa,  oli hieman haasteellinen, ei ollutihan hyvä ja helpotin sitä pikkasen.
Keskiviikkona Tacon valmennus meni hienoissa pätkissä, yhden kerran teki huonon hypyn ja muurin hyppäsi huolimattomasti. Muuri oli seinää päin,mistä piti kääntyä tiukasti puomille. Tokalla kerralla teki hienosti ja keskittyi hyvin muuriin. Taco teki todella  hyvin ja itsenäisesti kepit. Yhden lentokeinunkin meinasi tehdä sai jarrutettu, mutta lähti sitten omine lupine pois, huomautin siitäkin,sen jälkeen kaikki kontaktit meni hienosti.
RaaRaa teki keskiviikkona alastuloa, oli ok, parempi kun maanantaina. Sen lisäksi teki venyyvää häiriöllä ja vauhdilla. Hieman joutui tekemään töitä kun häiriköin.
Torstai-aamuna Taco ontui etujalkaa ja oli aika reppana. Annoin sille pikkasen kipulääkettä ja bot-takki päälle koko päiväksi. Iltapäivällä kun tultiin kotiin, niin eipä enää ontunut, noh fyssari oli saatu perjantaille joten koira hoitoon. Sai kraniosakraalihoitoa myös. Ontumisen syytä ei saatu selville ja kuten sanottu ei ontunut enään. Hieman tukkoinen se oli ja varsinkin maksan kohdalla. Hoidon aikana myös piereskeli, mitä se tekee erittäin harvoin muuten. Tacohan ei ole ollut ihan täysin kunnossa vatsastaan. Se yleensäkin keväisin aina välillä on ruikulla, mutta nyt on ollut jo vähän pidempää. Toivotaan, että hoito auttaisi siihenkin.
RaaRaa pääsi tänään aksaamaan. Se ei ihan hyvä ollut. Hypyt taas venyi ja pakkui, ei hakenut keppejen alkua, ei ihan kuunnellut muutenkaan. Huomasin, että olen ollut huolimaton kontaktien kanssa. Eli se kyllä pysähtyy, mutta sitten se lähteekin mun liikkeestä ja tästä kun huomautin, niin meni hieman epävarmaksi missä piti olla puomin kontaktilla, tarjosi 4 on. Sain parit oikein hyvät kontaktit lopussa, mutta nyt pitää olla tosi tarkkana.
Kotona tein vielä hyppyä ilman vauhtia pysähdykseen, teki 45 todella hyvin, 55 huomasi, että oli vaikeampi, ihan takapää ei aina seuraa kauniisti perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti