torstai 23. huhtikuuta 2015

RaaRaa ilmottu kisoihin

Edestakas jahkaamisen jälkeen ilmoitin RaaRaan kisoihin Lohjalle. Käydään kokeilemassa ilman odotuksia. Jos kisat menee ihan päin honkia, niin sittenpä tiedän. Silloin treenataan paljon hyppytekniikkaa loppukevät ja kesällä ja vahvistetaan tietysti muutenkin esteosaamista. Samalla nostetaan kuntoa.
Kävin eilen juoksemassa koirien kanssa pururadalla. Intoa taas oli roppakaupalla. RaaRaa on hieman ärsyttävä, se sahailee edestakaisin ja Taco väistää, jossain vaiheessa Taco ei enää väistänyt, helpotti asiaa ja  se auttoi RaaRaatakin. RaaRaa ei halua oikein pysyä ravissa, mutta sain sen aika hyvin pysymään ravissa kun se oli hieman väsynyt, niin että vetointo ei enään ollut niin kova, ja mentiin hieman reippaampaa. Taco oli oikein tyytyväinen kun sai ravata reippaasti eteenpäin. Mun pitäisi mennä juoksemaan yksin RaaRaan kanssa niin se ehkä nopeammin oppisi juoksemaan suoraan eteenpäin ja ehkä pysyisi helpommin ravissa. Mutta mä haluan antaa molemmille liikuntaa, joten sen takia en ihan haluaisi jättää Tacon kotiin. Toisaalta voisihan sitä juosta yhden kierroksen per koira. Ihan hyvää mun jalka ei oikein tykänyt juoksemisesta, oli aika kipeä.
Pihalla harjoiteltiin valsseja, takaakiertoja ja niistoja molempien kanssa. Hypyt leviävät kyllä herkästi RaaRaan kanssa, mutta nyt niistot onnistuivat hienosti.
RaaRaalle tein tänään alastuloa häiriön kanssa pihalla, ekalla kerralla hieman hakusessa toka hyppy, mutta sen jälkeen teki todella hyvin. Kyllä se oppii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti