perjantai 26. kesäkuuta 2015

27 esteen rata 0

Torstaina kävin harkkaamassa hallilla agilityä poikien kanssa.
RaaRaa teki:
- perussarjaa viitenä okserina, tein sekä lähetyksenä, että seisoen noin kolmannen esteen kohdalla. Teki kivasti.
- Etäisyyden arviota, noin yhden jalan siirrolla kolme kertaa. Hyppy oli 40 cm. Otin vastaan lelulla. Hyvin työskenteli.
Molemmat tekniikat tehtiin mediväleillä.

Tauon jälkeen teki vielä kepit, niin, että tein persjätön keppejen jälkeen, pari kertaa tuli pois toka vikasta välistä, korjasi hyvin kun totesin, että oho otetaanpas uudestaan niin korjasi. Ei mennyt yhtään epävarmaksi, vaan korjasi. Pitää vaan treenata eri häiriöitä lisäten. Pitää ottaa putket myös avuksi, niin saadaan lisävaikeutta molempiin päihin ja eri kulmia. RaaRaa teki myös kaikki kontaktiesteet, a on tosi hyvä, keinua pikkasen arkoi ja hidasti jos en ollut ihan vieressä, puomi hieman hidas loppupäästä. Hieman epävarma se on keinun ja puomin suoritustavasta. Vahvistui kyllä kerta kerralta,eli ei muuta kun lisää  treeniä.

Taco teki rata harkkaa, yksi rima tuli alas ja yksi räpsähdys. Taco teki todella hienot käännökset ja todella hyvät kontaktit. Puomin se suorittaa todella hyvin jos ns juoksen sen kanssa kilpaa, aika hyvin se tekee puomin myös jos jättäydyn hieman taakse, ei mene ihan täysillä, mutta kuitenkin lujaa ja 2on2of erinomainen. Mutta jos ns vastaanotan puomin päässä, eikä ole liikettä mukana, puomi on mun makuuni liian hidas. Hieman huolimattomat käännökset Taco teki vekkauksessa, muut käännökset tarkkoja. Tehtiin 27 etseen rataa 0. Oli oikein kivaa. Nyt pitäisi vaan saada samat onnistumiset kisoihin.

Tänään pakotin RaaRaan tulemaan mukaan alas kellariin. Meillä on jyrkät raput alas kellariin ja Fobo on meidän koirista ainoa joka ei ole kokenut niitä pelottaviksi, Taco ei ikinä ole ollut kellarissa. Laitoin RaaRaan remmiin ja pienellä pakolla ekalle tasanteelle, se vaan sotkeutu listaan siinä, joten  jouduttiin nostamaan sitä siinä, samalla laskettiin sitä pari askelmaa alaspäin. En päästänyt ylöspäin, mutta en myöskään vetänyt sitä alaspäin. Se rupesi kitisemään mutta askel kerrallaan käveli alas. Ja oli kyllä niin iloinen koira kun tultiin alas saakka ja todella tyytyväinen koira. Ylös ei ollut ongelmia. Taco ei olisi pystynyt samaan, se ei kykenisi toimimaan kun sitä pelottaisi liikaa. RaaRaakin pelkäsi, mutta sillä pysyi toimintakyky ja kun se tajusi, ettei pääse tilanteesta pois se toimi ja sen jälkeen olikin oikein ylpeä itsestään kun voitti pelkonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti