tiistai 30. kesäkuuta 2015

Aksailua

Käytiin hallilla tekemässä tänään aksaa.
RaaRaa teki
- Hyppytekniikkana:
  - Perussarja 5 okserina, 5 jalan välillä. Ekaksi lähettämällä, sitten vastaanottamalla ja sitten vielä niin, että jätin RaaRaan istumaan ja sitten juoksin vastaanottamaan. Teki hirmu hyvin, tömähdykset on kokonaan jäänyt pois, pikkasen hosui kun jätin juosten, tokalla kerralla teki hyvin.
  - Venyyvää, 5,6,7,8 askeleen väleillä. Tässäkin jätin juosten. Teki kivast.
  - SetPoint, etuhyppy 4 askeleen välillä. 35 cm tasaokseri. Ei ihan niin hyvää painonsiirtoa, tiputti selkää alas. Tehtiin neljä kertaa, teki paremmin kun vastaanotin.
- Kontakteina A ja puomi. Pientä miettimistä 2 on 2 of puomilla. Kerran meinasi tulla puomilta alas kun tuli liian lujaa suoralle kohdalle. Kerran ei kuunnellut minne mennään puomin jälkeen, olisi vaan syöksynyt edessä olevaan putkeen, muuten hyvä, tuli hyvin vetoihin. A:lta tuli pari kertaa omine lupine, ei saa kehua alastulon kohdalla, vaan vahvistetaan oikeaa alastulopaikkaa, mikä on RaaRaalle selvä tässä. Tehtiin myös radan pätkää missä oli A, puomi ja pari putkea (myös pimeä kulma), teki hienosti.
- Kepit, putkien kautta vauhtia, ja vedätyksillä. Kerran ei malttanut tehdä loppu, muuten hyvin.
- Pari kertaa pelkkää rengasta, hyvin.

Taco teki rataa kun RaaRaa oli tehnyt hyppytekniikat, että RaaRaa sai vähän huilia välissä. Taco oli huolimaton pari kertaa hypyllä ennen puomia, muuten hyvin. Mielestäni väsyi hieman liikaa treeneistä, ei ehkä myös palautunut ihan hyvin. En tiedä kärsiikö se vaan niin paljon lämmöstä, vaikkei nyt ollut kun 22 astetta hallissa. Kotonakin läähättä aika paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti