keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Fyssarointi

Molemmilla koirilla oli fyssari tänään. Tacolla pientä tukkoisuutta vasemalla ja RaaRaa hieman jumissa vasemmalla. Sen lisäksi RaaRaa oli pikkasen vino lihaksistoltaan. Eli tarkkana lämmittelyssä, jäähdyttelyssä ja venyytyksissä. Pitäisi itsekkin hieman muistaa hieroa koirat.
Syksyn treenikuviot alkavat olemaan selvät. Tacon kanssa jatketaan valmennusryhmässä. RaaRaan kanssa jatketaan maanantaisin Sailan ryhmässä, tosi kivaa. Sen lisäksi mä itse jatkan treenien vetämistä maanantaisin. Ryhmä melkein sama kun viime vuonna, yksi uusi, tosi kivaa. Saadaan varmaan taas tosi kiva agilityvuosi.
Tacon vatsa on pitkään reistaillut, on ollut löysällä usein. Yleensä on paskonut lenkillä yhdet kiinteät paskat, mutta sitten on saattanut paskoo useammatkin löysät tai jopa vesiruikut. En sinänsä ole huolissaan asiasta, näitä ongelmia Tacolla on aina välillä ollut ja aina vatsa on rauhoittunut. Sen lisäksi Taco ei ole laihtunut, eikä se ole oksentanut. Mutta nyt ajattelin kokeilla pitää se hetken kokonaan raalla jospa se siitä rauhoittuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti