keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Lisää aksaa

Tänään taas hallille aksaamaan.
RaaRaa teki:
- Hyppytekniikkana
  - Perussarja samallalailla kun aikaisemmin. Viereisellä kentällä harjoiteltiin myös, nosti hieman kierroksia RaaRaalle, mikä aiheutti pikkasen huolimattomuutta selän käytössä, mutta teki loppujen lopuksi hyvin.
  - Korkeuden arvio okserilla korkeudet: 40-55, teki oikein hyvin
- Puukepit, ekaksi  oli rytmi hieman hakusessa, teki kyllä oikein, mutta huomasi, että rytmi ei ollut ihan hyvä, tokalla jo huomattavasti parempi ja kolmannella tosi hyvä.
- Keinu innostaen, hyvin.
Tauko milloin treenasin Tacoa joka teki:
- Setpoint 50 cm hyvin.
- Putkelta pituudelle,välillä kääntäen tiukasti välillä edeten täysillä eteenpäin, meni hyvin, kerran kolisi pituus ja kerran kääntyi löysästi, mutta silloin mun rytmitys oli myöhässä.
- Melkein suoraputki mistä välillä suoraan eteenpäin pituudelle ja välillä kääntyen loivasti putkelta hypylle, ilman mun merkkausta putkelta, tähän lankaan Taco meni, jos tein putkijarrun ja kutsuin Tacoa kovaa, niin kääntyi, mutta tämän tyyppiset treenit pitäisi tehdä enemmän,että se oppisi kuuntelemaan aina.
- Kepeiltä poispäinkäännös keinulle, hyvä.
- Putkelta täyskokoiselle okserille, ei tiputtanut kertaakaan, mutta räpsähti kerran, hyvä.
- Mici teki Tacon kanssa pikkasen putkia ja kerran keinun.
RaaRaa jatkoi vielä tekemällä:
- Puomia, pari kertaa sivulta loppuasentoon, muista lelua EI voi laittaa valmiiksi eteen, ei odota vapautusta. Sitten vielä koko puomi, paranee koko ajan.
- Rengasta yksin, ottaa hyvin herkästi häiriötä mun liikkeestä jolloin selkä tippuu. Pari kertaa putken kautta vauhtia, rikkoi kerran renkaan, kun ei keskittynyt renkaaseen vaan mun kävelyyn ja omaan vauhtiin. Sen jälkeen ymmärsi hidastaa renkaalle niin hyppäsi hyvästä kohtaa ja hyvällä tekniikalla. Hirveästi se kyllä joutuu keskittymään hyppyihin ja on niissä ihan hirvittävän häiriöherkkä ja se vauhti on niin kiva.

Mä olen nyt kanssa koettanut tokoilla RaaRaan kanssa, osaa se jo jotenkuten seurata jonkun pätkän ja käännöksetkin aika kivat, herkästi jää vaan taakse ja hirveästi sitä pitää vahvistaa ja kehua, että ilme pysyy semmoisena kun haluan. Istu-mahan-istu kaukokäskyt menee aika kivasti reilusta metristä, nyt vähennän tässä kehua ja kasvatan vaihtoaikaa pikkasen, seisominen mukaan läheltä. Seuraamisesta seisominen pysähtyy, mutta en vielä ole pyytänyt jäädä seisomaan, seuraamisesta maahan ok ja siinä jo vähän pysähtyy. Kapulan-pito hyvä, noudossa lähtee noutamaan, tuo, mutta ei tuo mun viereen  loppuasentoon, ei ihan halua ymmärtää ettei riitä, että tulee mun luo kapulan kanssa. Paikalloloa Tacon vierellä hyvä, en usko, että tämä on RaaRaalle ongelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti