lauantai 18. heinäkuuta 2015

Kyllä me osataan

Eilen kävin hallilla koirien kanssa aksaamassa taas. Molemmat tekivät samoja asioita:
- perussarjaa 5 hypyllä
RaaRaa ilman vauhtia oksereilla 5 jalan välein
Taco vauhdilla 6 jalan välein 25 cm hypyillä
Molemmat teki hyvin, mutta varsinkin RaaRaa vaikutti väsyneeltä

- Putki mistä 3 hypylle puoliympyrässä
RaaRaan  korkeus 35-40. Nyt osasin ohjata, puolivalssi perjaatteessa pois, riittävän ajoissa tieto RaaRaalle hypyistä ettei laukkaa ohi, teki hyvin
Tacolle hypyt 65, ja käänsin sen takaisin vielä, rima tuli pari kertaa alas hypyllä ennen putkea missä tein päällejuoksun, tein myös pari vetoa tässä väärään päähän putkeen.

- U-putken kautta kepeille jotka suoraan edessä jossain 7 metrissä.
RaaRaa juoksi ekaksi ohi, ekalla totesin, että oho, tokalla kerralla ärähdin hieman tiukemmin ja kas ei mitään paineistumista vaan keskittyi ja meni oikein. Mä yleensä en tahdo kieltää tai olla kovin tiukkana jos koira tekee virheen vaan yleensä kiltisti helpotetaan jos ei muuten, mutta nyt vaan oli tunne, että RaaRaa osaa,  mutta se vaan ei viitsi ja näköjään osui oikein.
Taco teki hienosti.

Taco teki vielä putki-puomi erottelua. Meni pari kertaa lankaan, ei kuunnellut mun käskyjä vaan meni siihen joka oli lähinmpänä. Puomin teki tosi hyvin. Mä olen aika paljon tehnyt nopeita vapautuksia kontakteilta nyt ja se on nopeuttanut kontaktisuoritukset.  Kerran se lähti väärällä vapautussanalla, hups.

Kotona RaaRaa pe....le jahtasi naapurinkissaa puuhun. Taco kiltisti meni maahan kun karjuin RaaRaalle. Vitsit toi kissojen jahtaaminen on saatava pois RaaRaalta. Mä luulen, että pitää ruveta tehdä sille 100% pysäytyskäsky (maahan vai seis?), voi olla helpompaa pysähtyä ja siitä tulla luokse, kun tulla jahdista suoraan luokse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti