sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Ollaan me treenattu

En ole jaksanut kirjoittaa, mutta ollaan me treenattu. Molemmat on tehnyt hyppytekniikkaa, mm korkeuden ja etäisyyden arviota, perussarjaa 5 esteellä ja vauhdilla, alastuloa, taipumista. Sen lisäksi RaaRaan kanssa ollaan vahvistettu kontaktit ja keppejä. RaaRaa tarvii vielä aika paljon tukea ja estetreeniä. Taco on nyt pari kertaa tehnyt hieman rankempia treenejä ja hyvältä näyttää. RaaRaa tekee rataharkat yhä 45-55 hypyillä. Rataharkoissa RaaRaa väsyy aika nopeasti vielä, varsinkin jos ollaan vieraassa paikassa ja/tai paljon muita koirakoita mukana.
Saatiin viime viikolla tikapuutkin hankittu, joten pikkasen ollaan treenattu tikapuukävelyä. Ihan hyvin tekevät.
Jonkinverran olen tokoillut RaaRaan kanssa, muutaman iltana olen ennen ruokailua harjoitellut kapulan pitoa ja nyt näyttää edistyvän hieman.
Käytiin perjantaina juoksemassa pitkästä aikaa, oli oikeastaan tosi kivaa. Molemmat koirat juoksivat ihan hyvin, RaaRaakaan ei juuri siksakanut. Mun jalkakaan ei kipeytynyt. Launtaina käytiin kiipeemässä rinnettä ja tänään hieman penikat vaivaa itselläni. Tosin kävin aamulla aksaamassa poikien kanssa. RaaRaa vetäsi hieman ruman näköisen kuperkeikan muurin yli, kun ei ihan keskittynyt hyppyyn, onneksi ei näyttänyt satuttavansa itseään.
RaaRaa on ollut tosi epätasainen luonteeltaan nyt. Välillä on hirmu nätisti ja jos joku hieman oudoksuttaa tule luo, mutta välillä taas yrittää lähteä isolla egolla (hyökkäys paras puolustus), nämä onneksi vähenee koko ajan, mutta välillä ihan yllättäen yrittää sinkoilla. Tacon kanssa ovat olleet nyt jonkin aikaa hyvää pataa ja leikkineet pihalla paljonkin, kunnes tänään Tacolta meni jostain syystä hermot eteisessä ja molemmat tulivat hieman jäykistellen olkkariin. Noh, eiköhän toi RaaRaa vähitellen ala tasoittua, pitää vaan olla määrätietoinen sen kanssa ja hyvin mustavalkoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti