sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Agitreeniä

Kävin perjantaina aamulla  treenaamassa molempien koirien kanssa agilityä.
RaaRaa teki:
- perussarja viidellä okserilla 5 askeleen välillä ja ilman vauhtia. Teki ihan hyvin.
- venyvää viidellä hypyllä, 5, 6, 7, 8 välein. Ekalla kerralla hieman sähläsi, eikä venyttänyt, sitten tajusi mitä haettiin, hyvin.
- Setpoint etuhypyllä 4 askeleen välillä, nouseva okseri (muistikatkos kumpi piti olla, olisi pitänyt olla tasaokseri), takarima 35 cm, teki itse asiassa todella hyvät painon siirrot tässä vaikka selkeästi alkoi väsyttää.
- treenasiin välillä Taco, ja sen jälkeen RaaRaa vielä teki:
  - Kepit: sähläili ekaksi hieman sisäänmenon kanssa, pitää vahvistaa. Mutta itse keppeihin alan olemaan ihan tyytyväinen,selkeästi tullut lisää vauhtia. Nyt vaan varmuutta ja treenamaan eri sisäänmenoja ja eri häiriötä ja itsenäisyyttä.
  - Kontaktit: hieman hidas puomi, hieman epävarma milloin tekee keinua (4 on) ja milloin puomia (2on2of). Pitää vaan treenata ja palkata paljon.

Taco teki verkkana setpoint, hyvä painonsiirto. Sitten tehtiin valmennusryhmän radat. Ekalla  kerralla pientä huolimattomuutta meillä molemmilla ja Tacolla pientä malttamattomuutta, ei kuunnellut ihan, ei malttanut tehdä itsenäisesti kepit loppuun ja yksi matala hyppyrima alas. Tokalla yrityksellä hyvä puhdas 0. Tehtiin myös toinen lyhyempi rata. Tällä radalla oli muutama kohta missä olisi ollut kiva kellottaa eri vaihtoehtoja. Tämäkin tehtiin hyvänä 0. Olipa kivaa.

Hieman olen nyt alkanut miettimään syksyn kisoja Tacolle. RaaRaa pääsee vasta kisaamaan, kun se osaa suoritta 65 cm ratoja. Nyt rakennetaan sille maltilla kuntoa ja lihaksia millä hypätä ja sitten nostetaan vaatimustasoa.

Molemmat koirat ovat nyt tehneet päivittäin ainakin jonkun jumpan liittyen syviin lihaksiin, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Tänään käytiin uittamassa koiria meressä ja kahluutin niitä myös vedessä. Hyvin huomasi, että oli rankempaa kahlata vedessä kun uida, väsyivät, itsekkin huomasi, että oli yllättävän rankkaa kahlata polven syvyisessä vedessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti