tiistai 29. syyskuuta 2015

Aksaa ja muuta

Sunnuntaina tein pihalla pikkasen hyppytekniikkaa. Tein 4 eri väleillä, niin että ekahyppy 25 cm toinen oli RaaRaalla 45 ja Tacolla 55 cm. Väleinä oli 9, 12, 15 ja 18 askelta. Taco teki hienosti. RaaRaa oli epävarma 18 askeleella. Hyppäsi ekaksi hirmu kaukaa, otti vaan yhden askeleen väliin. Pitäisi ehdottamasti 2 askelta, varsinkin kun tehdään ilman vauhtia. Laitoin pari bumppia auttamaan RaaRaata löytämään askeleet, silloin teki hyvin, väli-askeleetkin oli hyvät. Siirsin bumpit vähitellen sivuun. Jouduin laittamaan takaksin ensimmäisen bumpin, että RaaRaa otti kunnon laukka-askeleet väliin. Näköjään sillä on hieman hankala ottaa kunnon laukka-askelia väliin hyppytekniikassa. Näitä treenejä voisi tehdä käyttäen bumppeja väleissä vaihtelevasti, että saisi sen tekemään vahvaa laukkaa, eikä pelkästään matalaa laukkaa.
Maanantaina oli RaaRaan treenit. Treenattiin puomia ja keinua. Puomissa tuli pari kertaa läpi kun oli etupalkka, jouduin sanomaan hieman tiukempaa, ettei saa tuhmailla. Parani kyllä. Keinua teki tosi hienosti, kerran tuli hieman läpi.
Ulkona tein hyppytekniikkana 25 cm hyppy, noin 5 askelta okseri, takarima ekaksi 35 cm, uudestaan tehdessä 40 cm ja sitten vielä kaksi hyppyä 25 cm, noin 7 askeleen välillä, teki hyvin.

Poikien iltajumppavideoita:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti