perjantai 18. marraskuuta 2016

Hallilla Tacon ja Viton kanssa tänään ja muuta

Flunssa se painaa päälle, joten hieman laiskasti on tullut treenattu. Hieman olen kaikkien kanssa treenannut luopumista, tarvittava taito muunmuuassa nose workissa kun opetan kestoa ilmaisuun. 
Vito on jo aika alkanut ymmärtämään ja tarjoaa hieman kestoa ilmaisuun. RaaRaa ja Taco herkästi alkaa tarjoamaan kaikkea muuta tai kaivaa hajusteen ulos purkista. Katsotaan, luulen, että Viton kanssa voidaan vähitellen siirtyä seuraavaan vaiheeseen, kun taas noi kaksi sählää saavat jatkaa vielä keston treenaamista, tai sitten muutetaan järjestys, niin että laitan kestoa ilmaisuun vasta myöhemmässä vaiheessa.
Keskiviikon treeneissä tuli esiin, että avokulma kepeille, mistä tultiin putkesta lujaa ja ansaesteenä putki, on hyvinkin vaikea Tacolle. Syöksyi iloisesti putkesta putkeen ja jos taas sain sen jarruttamaan niin ei oikein hakeutunut oikeaan sisäänmenoon. Mutta toisaalta jos olin kauempaa ohjaamassa haki kyllä itse, kunhan sain sen kuuntelemaan, eli harjoiteltava asia.
Tänään tein Tacon kanssa hyppyä mistä mentiin keppien avokulmaa ja putki takana ansaesteenä, teki oikein joka kerta, hyvä. Pari kontakti vahvistusta, hyvin. Sitten kokeilinkin, että muistaako Taco mitä tehdään jos maassa makaa kehikko. Hyvin muisti. Nyt mun pitäisi vaan päättää käsky, koska mä en muista mitä mä aikaisemmin käytin. Ja sitten pitäisi päättää, että opetanko Tacolle juoksu aata?? Taco myös teki putkesta kehikon läpijuoksua. 
Vito sai tehdä tänään hyppytekniikkaa: perussarja neljällä hypyllä (bumpeilla) ja setpoint. Oli ok, saa taas hetken kasvaa, pitää tehdä syviä lihaksia lisää. On aika löysä, kun on kasvannut aika paljon. Hieman tehtiin hypyn tarjoamista, myös ok. Kehikon tarjoamista, äkkiä ymmärsi ja lähti tarjoamaan. Puomin 2 on 2 offia teki myös, tekee aika kivasti, sitten vielä pari kertaa putken läpi ja myös eteenmenoa. Osa Viton treeneistä allaoloevissa videoissa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti