perjantai 25. marraskuuta 2016

Keskiviikko ja perjantaitreeniä

Keskiviikkona oli Timon radalla kohta missä piti tehdä joko pakkovalssi, vedätys ja pakkovalssi, tai japanilainen, vedätys ja japanilainen. Oli vaikeata mulle. Mä haluaisin antaa enemmän vastuuta Tacolle, että ehdin paremmin seuraavaan kohtaan ohjaamaan, mutta se vaatii multa tarkempaa ohjaamista, varsinkin pakkovalsseissa ja japanilaisissa. Jos en ns ohjaa loppuun, Taco lähtee mun perään ja tekee näin kiellon. Oli muutenkin hieman hakusessa mun ohjaaminen nyt.
Tänään tungin kaikki kolme koiraa autoon ja lähdin hallille. Taco ja Vito samassa häkissä. Tacokin oli ihan rento ja kaikki kolme nukkuivat ajaessa.
RaaRaa sai tokoilla, ei ihan keskittynyt tehtäviin, mutta ihan ok.
Taco teki kehikkoa, laitoin nyt bumpit mukaan. Ilman vauhtia ja pienellä vauhdilla, hyvät osumat. Otin mukaan run käskyn. Putken kautta kun otin vauhtia, osumat huononi, hyppäsi pari kertaa kehikon yli ja otti muutamn kolmen tassun osuman (etutassu jäi pois). Nostin myös ylös pikkasen etulaidan. Nyt pyrin, että osumat olisi sen 90 % ja käytän ainakin jonkinverran valmista etupalkkaa ja aika nopeasti voisi ottaa vielä loppuun myös putken kehikon jälkeen. Jos osumat huononee niin vauhti pois ja/tai kehikon arvon nostaminen hetkellisesti. Sitten harjoiteltiin vielä hieman pakkovalsseja ja japanilaista, on se vaikeata, mutta onnistui nyt ainakin jonkun kerran ainakin suunnilleen. Ei muuta kun lisää treeniä, että löydetään taas yhteinen sävel ja luottamus, ja mulle tekniikka kuntoon.
Vito teki myös kehikkoa. Ekaksi tosin pikkasen tokoili, pikkasen haahuili, eikä ihan keskittynyt täysin. Hieman  teineilyä huomattavissa treeneissäkin nyt näköjään. Mutta sitten toisaalta se innostuu eikä tiedä miten päin olla kun sitä kehuu. Kehikkoa lähti tarjoamaan ihan kivasti. Otin jo pikkasen etäisyyttä tässä, ja teki yhä ihan kivasti. Sitten vielä 2 on 2of puomilla. Hieman epävarma. Osaa hakea ihan kivasti paikkaa, mutta kun on hieman epävarma, alkaa herkästi heilumaan ja istahtaa. Jos itse jään vähänkään taakse menee ekaksi hyvään 2 on 2 offiin ja sitten kääntyy sivuttain. Eli nyt vahvistetaan suoraa paikkaa helposti ja tehdään myös laatikolla ja rapuilla paikkaa. Sitten vielä parin hypyn kanssa muutama takaakierto ja suoraan eteen hyppyä lelulle. Myös muutaman kerran putkiin. Tällä hetkellä jää liikaa käteen, eikä lähde hakemaan. Eli nyt pitää tehdä tarjoamista ja vahvistaa etenemistä tekemällä groundworkia. Kiirettähän meillä ei ole, Vitohan ei edes ole puoli vuotias vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti