tiistai 8. tammikuuta 2013

Agitreeniä
















Meillä piti tänään olla haastajien tuuraus mutta Anne ei päässyt pitämään treenejä. Menin kuitenkin halliin treenamaan. Paikalle tuli myös Hilkka joka sitten keksi suunnilleen ylläolevan radan. Saatin hyvin treenattu kontaktit ja tiukat käännökset.
Vastaanotin koiran niistolla 2 takaa ja lähetys takaakiertoon ja siitä ei liian aikaisn puomille, koska silloin koira ei ottanut hyypyä. Puomilla treenasin alastuloa, että koira tulee sanallisella vapautuksella ainoastaan pois. Ei tarvinut kun kerran huomautta tiukasti niin johan pysyi. Lähetys takaakiertoon ja nopeasti 6:lle, pieni jarrutus, valssi kääntämään koiraa putkelle (ei onnistunut ekalla, mutta sen jälkeen parani kertaa kerralta). 9 lähetys, samoin kepeille, ekalla kerralla meni keppejen ympäri mutta tokasta välistä sisään, mutta sen jälkeen onnistui. 11 takaakieroon lähetys ja juoksujalkaa riittävän lähelle, pinellä jarrulla ja haltuunotto, ekalla kerralla koira meni putkeen, mutta tämäkin käännös parani, koitin myös vasempaa kautta, ei ollut hyvä. 16 hyppy oli hieman lähempää ja oli takaakiertona ei niin kun piirrettynä kuvaan, tässä takaakirrossa piti muistaa loppuun saakka, samoin A viennillä piti muistaa viedä loppuun saakka, A:n jälkeen tein persjätön ja lähetys kepeille ja juoksua maaliin.
Treenasin myös keppejä niin, että otin kaksi vikaa hyppyä väärinpäin ja siitä kepeille. Ei ihan heti onnistunut, piti antaa keppikäsky jo, kun koira oli valmistelevalla laukka-askeleella edelliselle hypylle.
Oli suht rankat treenit mutta hyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti