keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Rautalangalla jaakotus ohjaajalle

Eilen oli Annen aksatreenit:

















Vastaanotto 2 hypyn takaa ja heitto takaakierolle, vedätys 4 pysyen oikealla puolella. Meni hyvin kun jätti koiran suorittamaan takaakiertoa. Hyvä kontakti ja lähetys 6 hypylle ja heti liikkeelle, persjättö7, 8 väliin koira mukaan ettei syöksy putkeen ja heitto takaakiertoon ja ja siitä uusi takaakierto. Malttia kepeille, olin ekalla kerralla suoraan keppejen edessä. Koira epätoivoisesti yritti korjata mun mokan. Kepeiltä putkeen ei mitään erikoista. Sitteen liikkeelle 13, 14 väliin persjättö että on valmiinavasemmalla puolella putkea. Jaakotus 16 ja puomille ja sitten rautalankaa missä yritetään saada ohjaajan jalat ja kädet toimimaan oikein. Ekaksi valssi 18 taivuttaen polvi ja käsi alhaalla, jaakotus yhä edelleen käsi alhaalla keilaten vastajalka tukien, eikä sipsutella. Tämä kohta oli vaikea mulle, pitää treenata kuntoon jaakotukset.

Tehtiin myös rallatelurata, ongelmaksi tuli kun tultiin haipakkaa ja tein persjätön ja sitten piti viedä koira putkeen joka oli A:n alla. Koira meni A:lle, eli yhä pitää treenata kontakti ja putki-erotteluja. Vaikeata on myös mennä lujaa ja sitten jarrua niin, että saa koiran käännettyä.

Koira taitava treeneissä taas, ohjaajalla tekemistä ohjaamisen kanssa (taas). Ja ohjaajalle taas noottia äänen käyttämisestä, alas ääni.

2 kommenttia:

  1. heh, nyt selviskin miks ei tuntunut ihan niin mahottoman vaikealta tää rata eilen, en tehnyt jaakotuksia tuonna (vaikka piti) ;)

    VastaaPoista
  2. ja sori, varastin ratapiirroksen sulta taas. Hommaan ohjelman niin voit käydä sit miulta kopsaamassa vastineeksi :)

    VastaaPoista