tiistai 1. tammikuuta 2013

Hallilla treenamassa

Tänään on ihan mahdoton sää, sataa ja on tosi liukasta joka paikassa. Tästä syystä lähdin hallille harkkaamaan. Tehtiin vähän tokoa ja sitten vielä agilityä.
Tokossa tehtiin paikallaoloa kun vaihdoin kenkiä, ei mitään erikoista. Sitten seuraamista, aavistuksen painoi ja vasemalle käännöksissä kontakti pikkaisen katosi. Luoksetulo stopilla, ennakoi ja pikkasen hiipi, ei hyvä. Aloluokan hyppyä, erinomainen. Sitten tein vielä tunnari: ekaksi vaan yhdellä kapulalla, toi nätisti. Sitten pai hajustamatonta kapulaa vähän matkan päähän, hyvä. Sitten laitoin hajustetun keskelle ja muut sivuille, toi väärän, haisteli kyllä mutta kapulat oli ehkä vähän liian lähekkäin, itää selvittää miten lähekkäin ne saa/pitää olla. Tein vielä uusiksi missä laitoin pikkasen enemmän väliä niin toi varmasti oikean, mutta pikkasen puri kapulaa kun nähtävästi paineistui kun toi väärän edellisellä kerralla.

Agilityssä tehtiin taas käännöksiä. Ei huomanut kun vaihdoin alustaa vasemmalle, eikä näköjään kuunnellut kunnolla, ei menanut ekaksi vaihtaa suuntaa. Nyt pidin heti rimaa 15 cm ja siitä nostin 25, selkeästi on alkanut hyppäämään oikealla tekniikalla kääntyen. Seuraavalla kerralla ajattelin tehdä niin, että aloitan 20 cm ja jos menee hyvin niin 30 cm ja yhä hitaahkossa vauhdissa. Ajattelin nostaa aika nopeasti korkeutta jos se vaan tekee oikealla tekniikalla. Sitten taas rima alas ja vauhtia mukaan käyttäen u-putkea antamaan vauhtia. Sitten näitä vuoretellaan ja vähitellen sekä korkeus ja vauhti mukana. Treenasin myös olkapääkäännöstä väärän putkipään ohituksiin, tänään meni kaikki oikein, eli toimii kunhan ohjaan selkeästi. Harjoittelin myös niistoa, meni hyvin. Pussin jälkeistä eläämäkin harjoiteltiin, hyvin kunhan en jää kuhnimaan koiran eteen. Keppisisäänmenossa ei saa hosua, silloin koira saattaa ohittaa ekaa väliä. Hyvät treenit kaikenkaikkiaan ja päästiin jopa pois hallin pihalta ekalla yrittämällä. se oli aivan järkyttävän liukas ja tienhaarassa on loskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti